Satıyorum fiyatını ne kadar yazmalıyım?

selcukhan

80+
Reaksiyon skoru
96
Eski bilgisayamı yeniledim. M2 SSDyi çıkardım kullanıyorum.(m2 satışı yoktur) Diğer parçaları satıyorum. Kutuları mevcut olanlar var hepsinin faturası var ama çok uzun süre önce aldığım için belli başla ürünleri bulamam.

Ryzen 5 3600 L3 önbellek 32 mb. Termal mx-4 macun ile yenilenmiştir.

MSI BOZOOKA A320 çok farklı bir anakart, B450 den daha iyi bir anakattır. Mosfet soğutucuları, m2 yuvası vardır. Pci-e 3.0. ATX boyutundadır. Gaming S Serisi... Giriş seviye bir kart değildir.

Asus Rx570 OC olan modelidir. Standart modelleri %5 performans farkı vardır. 4GB olan modelidir. Temizliği yapılmıştır. Furmark testinde 73 ü geçmiyor.

Corsair 2×8 Ram 3000 MHZ CL16.

Aerocool Cylon 600W 80 Plus Bronze.

2 Fanlı Ayarlanabilir RGB kasalı Dark marka kasa. %30 mesh kasa

Eski bilgisayamı yeniledim. M2 SSDyi çıkardım kullanıyorum.(m2 satışı yoktur) Diğer parçaları satıyorum. Kutuları mevcut olanlar var hepsinin faturası var ama çok uzun süre önce aldığım için belli başla ürünleri bulamam.

MSI BOZOOKA A320 çok farklı bir anakart, B450 den daha iyi bir anakattır. Mosfet soğutucuları, m2 yuvası vardır. Pci-e 3.0. ATX boyutundadır. Gaming S Serisi... Giriş seviye bir kart değildir.

Asus Rx570 OC olan modelidir. Standart modelleri %5 performans farkı vardır. 4GB olan modelidir. Temizliği yapılmıştır. Furmark testinde 73 ü geçmiyor.

10-15 gibi geldi bana

10-11K o da çok zor. ekran kartı anakart vs baya eskide kalmış. çoğu kişi sana, ram ve işlemciyi alırım diğerlerini almam diyecektir.

10-11K o da çok zor. ekran kartı anakart vs baya eskide kalmış. çoğu kişi sana, ram ve işlemciyi alırım diğerlerini almam diyecektir.
Aynen öyle ekran kartı ram bir şekilde iş görür hala

7 den sal bana

ekran karti 2
anakart 2
ramler 3
psu 1
islemci 2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ederi 10 zaten, benzer parcalari surekli satiyorum. disk yok bisey yok sistemde
Yazık adama da ölmesin o kadarda zor satacaktir da satılır elbet

Yazık adama da ölmesin o kadarda zor satacaktir da satılır elbet
Ben teklifi yaptım İstanbul civarı ise hazır elden çıkarmak istiyorsa 2.03 güne elime para geçecek bana versin ben zorla silahdaymıyorum kafasına ilan koyup alıcı da bekleyebilir ama ederleri bu yani kasayı da ekstra 800 ila 1000 TL para yazar dört fanlı Mikroteks mesh kasa satıyor bizim bilgisayarcı sekiz yüze veririm diyor

11kya satıyorum o zamam. Hepsine tek tek en dip fiyatlar yazıldığında 10k yapıyor. Tek bir yerden toplu almakta avantaj. anakart ve ekran kartının kutusuna kadar var

Ha bir de ben bunu kullanmaya çalışsam zaten 120 GB sata ssd bile 1000 TL olmuş sifirlari 2. ele bakmadim genuz bana bile bir yerde mantıksız geliyor öyle söyliyim yani ben buna tutupta üç 5000 TL teklif yapsam öldürürdüm

Geri