❌İndirim Bitti! Tellioğlu 10 kg Çok Amaçlı Un 3'lü alımda tanesi 227TL toplam 682TL

seferoğlu geyiğini ben yapayım bari :D yakın zamanda kampanya vardı gene alan arkadaşlardan yorum yapabilecek var mı ?

kampanyasız bimde 5k efsane un 120tl bu kadar para bağlamaya değer mi sorusuda kafamda dönmüyor değil. zaman zaman 10kg uygun fiyatlıda geliyor.

kampanyasız bimde 5k efsane un 120tl bu kadar para bağlamaya değer mi sorusuda kafamda dönmüyor değil. zaman zaman 10kg uygun fiyatlıda geliyor.
Yani kalite farkı var tellioğlunu bilmem biz misun kullanıyoruz bimdeki veya marketteki unlarla kıyasbile edilemez. Mutfakta zaman geçirenler anlar unun kalitesini

Yani kalite farkı var tellioğlunu bilmem biz misun kullanıyoruz bimdeki veya marketteki unlarla kıyasbile edilemez. Mutfakta zaman geçirenler anlar unun kalitesini
Söke üretiyor bimde ki unu benim çocukluğumda sökeden başka un almazdı annem dediğim gibi bu işlerin uzmanı değilim.

Söke üretiyor bimde ki unu benim çocukluğumda sökeden başka un almazdı annem dediğim gibi bu işlerin uzmanı değilim.
Valla reis bolbol ketçabıda heinz üretiyor ama kalite lezzet aynı değil, dediğim gibi söke üretiyor olsada kalite aynı değildir. Birde misun deneyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,609
Üyeler
189,120
Son üye
aydeniz00
Geri