Gainer almak pişmanlık mı?

Reaksiyon skoru
26
Arkadaşımın abisi önceden gainer kullanarak 30 kilo almış 6 ay içerisinde bana söylediği buydu ve güvenip bugün 10 kg sipariş ettim ama işe yarar mı bilmiyorum güncel olarak 43 kiloyum(boyum kısa değil forumun %90'ın dan uzundur) hedefim 80 kg. Daha önceden kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?
Eğer cidden işe yarıyorsa duruma göre biraz daha alıcam.

Arkadaşımın abisi önceden gainer kullanarak 30 kilo almış 6 ay içerisinde bana söylediği buydu ve güvenip bugün 10 kg sipariş ettim ama işe yarar mı bilmiyorum güncel olarak 43 kiloyum(boyum kısa değil forumun %90'ın dan uzundur) hedefim 80 kg. Daha önceden kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?
Spor yapmazsan hiç bir önemi yok. Yaglanirsin, 01 bilocan güncel form gibi olursun. Üstelik sadece gainer da yetmez sağlam yemen lazım üstüne gainer atarsın.

Spor yapmazsan hiç bir önemi yok. Yaglanirsin, 01 bilocan güncel form gibi olursun. Üstelik sadece gainer da yetmez sağlam yemen lazım üstüne gainer atarsın.
Gainer öğün olarak kullanıyor, günde 1 normal yemek yiyor. öyle almış kiloyu, spora da gitmemiş. Zaten ben sporda yapamam ağır gelir,denediğimde ellerim acımıştı.

Gainer öğün olarak kullanıyor, günde 1 normal yemek yiyor. öyle almış kiloyu, spora da gitmemiş. Zaten ben sporda yapamam ağır gelir,denediğimde ellerim acımıştı.
Gainer öğün yerine kullanılmaz 😀
1 normal öğünle kilo alınmaz. Doymakla beslenmek farklı şeyler. 6 ayda 30 kilo alması için günde ne kadar kalori farkı yaratacağını bilmek istemezsin. Kısacası bir yerlerde yalan söylemişler. Ağır gelir derken?
Ağırlığı düşür çalış. Spor yapmadan o vücudu duzeltemezsin.

1 normal öğünle kilo alınmaz. Doymakla beslenmek farklı şeyler. 6 ayda 30 kilo alması için günde ne kadar kalori farkı yaratacağını bilmek istemezsin. Kısacası bir yerlerde yalan söylemişler. Ağır gelir derken?
Adamların direk bu tozlar üzerine dükkanları var onlara güvenip aldım şimdi yalanmı söylüyolar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hem ağır geliyo hemde o sopayı tutunca elimin içi sert oluyor acıyor tutamıyorum normal mi?

Adamların direk bu tozlar üzerine dükkanları var onlara güvenip aldım şimdi yalanmı söylüyolar.
Bu tarz satıcıların geneli böyledir. Bir yerlerde illa yalan söylerler. Sana tavsiyem gainer yine kullan ama önce beslenmeni sağlam şekilde arttır. Gaineri öğünun yanında takviye olarak kullanabilirsin. Yine söylüyorum spor yapmadan o vucud düzelmez.

Hem ağır geliyo hemde o sopayı tutunca elimin içi sert oluyor acıyor tutamıyorum normal mi?
Benim elim paramparça oluyor. Eldiven kullanabilirsin. Ağır gelmeside şuan normal zamanla hafif gelmeye başlar.

Bu tarz satıcıların geneli böyledir. Bir yerlerde illa yalan söylerler. Sana tavsiyem gainer yine kullan ama önce beslenmeni sağlam şekilde arttır. Gaineri öğünun yanında takviye olarak kullanabilirsin. Yine söylüyorum spor yapmadan o vucud düzelmez.

Benim elim paramparça oluyor. Eldiven kullanabilirsin. Ağır gelmeside şuan normal zamanla hafif gelmeye başlar.
26 yaşında işsizim tavuk,et pilav falan almaya kalksan ohoo çok pahalı nasıl olcak nasıl karşılıcam. Bide et ve tavuk sevmiyorum kokusuna dayanamam.

Benım boyum 1.68 57 Kiloyum ona rağmen çok zayıf görünüyorsam senın sıfatı eşgal o boyda bu herahlde

1771324445606.webp

şaka bir yana şu reddit konusna bak senın gbi uzun boylu ve 45 kg muş 2'cci fotoğrafta ise 75 kilo spor yapmış hali var Mutansyon geçirmiş gibi elaman çok iyi

sadece gainerla kilo alınmaz yanında desteklemen gerek normal şeylerde yiyerek gainer karbonhidrat

sadece gainerla kilo alınmaz yanında desteklemen gerek normal şeylerde yiyerek gainer karbonhidrat
Normal yemek yiyemiyorum tadını sevmiyorum akşam çayın yanında bisküvü falan varsa onları yiyorum sabah kahvaltıda çokomel bide ekmek yiyorum yetmez mi bunlar başka ne lazım

kilo almak bu değil
proteinini alıcaksın en başka günde 80-90 gr protein olmalı
sabah düzgün kahvaltı yapılmalı
çikolata ekmek kilo değil yağ yapar şeker

kilo almak bu değil
proteinini alıcaksın en başka günde 80-90 gr protein olmalı
sabah düzgün kahvaltı yapılmalı
çikolata ekmek kilo değil yağ yapar şeker
80-90 gram ege fitness falan almıyor mu ben daha yeniyim o kadar alamam

80-90 gram ege fitness falan almıyor mu ben daha yeniyim o kadar alamam
80-90 gramın 4 katını alıyo ister önce ister yeni başla bu insanın günlük kas kaybı yaşamaması için gerekli zaten spor yaparken kilonx2gr en az yapmıyosan da x1.5 olur ama daha azı insan sağlığı için yetersiz hele bizim gibi türk toplumu geçmiştede avcılık ile daha çok beslendiği için ifdealdir

Geri