❌İndirim Bitti! Next YE-43020GG4 43 TELEVİZYON 1.439 TL

Ceza yese ne olacak hocam pttavmden kim alışveriş yapıyorki ben çoğu baktığım üründe bir tane bile inceleme görmüyorum
çok alan var komisyonu çok düşük genelde daha uygun fiyata satıyor ben de kullanıyorum , ceza yese ne olacak gibi bir düşünce yerine gelmeyecek bir ürünü almamak daha mantıklı bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki ürünü hiç göndermese bunu anlıyor mu sistem tüketici iptal edene kadar hazırlanıyor aşamasında kalsa
evet hazırlanıyor aşamasının da belirli süresi var sonrasında otomatik iptale düşüyor

Konu nereden nereye geldi, son kullanıcı ceza puanı alacağını bilmek zorunda değil. Satıcı evet fiyat hatası yapmış ama şans denemek de gariplik değil.
Gelmeyeceğini bile bile almak ve satıcının da ceza puanı yiyeceğini bilmek evet garip , siz bir fiyat hatası yapsanız ve bir sürü kişi bile bile alsa o zaman böyle düşünmezsiniz bence

çok alan var komisyonu çok düşük genelde daha uygun fiyata satıyor ben de kullanıyorum , ceza yese ne olacak gibi bir düşünce yerine gelmeyecek bir ürünü almamak daha mantıklı bence

evet hazırlanıyor aşamasının da belirli süresi var sonrasında otomatik iptale düşüyor

Gelmeyeceğini bile bile almak ve satıcının da ceza puanı yiyeceğini bilmek evet garip , siz bir fiyat hatası yapsanız ve bir sürü kişi bile bile alsa o zaman böyle düşünmezsiniz bence
Saygı duymakla beraber kesinlikle katılmıyor ve sessiz kalma hakkımı kullanıyorum.

Ben çok alan kişi olduğunu düşünmüyorum dediğim gibi muhtemelen pttavm'nin e-ticaret payı %5 bile değildir. Benim paylaşma fikrim maksimum 20 tane stok olur diye düşünüp paylaşıp arkadaşlar da yararlansın diye düşünüp paylaştım. Satıcı herhalde 10k stok girince stok bitmedi ben bu kadar fazla girdiğini bilseydim paylaşmazdım ama ne kadar stok girdiğini nerden bilebilirdim hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,539
Üyeler
189,106
Son üye
Yenos
Geri