Satıcı zaten iptal edecekse ediyor.Yazmanın amacı ne
Yazna amacım eğer iptal gelecekse kendimiz iptal edelim satıcının puanı düşmesin.
Satıcı zaten iptal edecekse ediyor.Yazmanın amacı ne
Ne oldu sonuç iptql dimiSatıcı zaten iptal edecekse ediyor.
Yazna amacım eğer iptal gelecekse kendimiz iptal edelim satıcının puanı düşmesin.
Evet iptal ettik dedi ama benimki daha iotal olmamış kendim iptal edeceğimNe oldu sonuç iptql dimi
Benimde öyle duruyor hazırlık aşamasındaEvet iptal ettik dedi ama benimki daha iotal olmamış kendim iptal edeceğim
İptal et veya bekle satıcı ben iptal edeceğim dedi.Benimde öyle duruyor hazırlık aşamasında
İptal et geç sorun yok ödeme yi nasıl yapmıştınİptal et veya bekle satıcı ben iptal edeceğim dedi.
Sordum sıkıntı çıkmasın diye ben iptal ederim dedi
Kapıda ödemeydi zatenİptal et geç sorun yok ödeme yi nasıl yapmıştın
Eğer fiyat 11k olarak düzeltilirse geri yollama veya teslim almama imkanım olduğu için.11439 yazmayacağından nasıl bu kadar eminsin reis?
Bişey çıkmaz kiOrtak THH metni hazırlasak mı?
çok alan var komisyonu çok düşük genelde daha uygun fiyata satıyor ben de kullanıyorum , ceza yese ne olacak gibi bir düşünce yerine gelmeyecek bir ürünü almamak daha mantıklı benceCeza yese ne olacak hocam pttavmden kim alışveriş yapıyorki ben çoğu baktığım üründe bir tane bile inceleme görmüyorum
evet hazırlanıyor aşamasının da belirli süresi var sonrasında otomatik iptale düşüyorPeki ürünü hiç göndermese bunu anlıyor mu sistem tüketici iptal edene kadar hazırlanıyor aşamasında kalsa
Gelmeyeceğini bile bile almak ve satıcının da ceza puanı yiyeceğini bilmek evet garip , siz bir fiyat hatası yapsanız ve bir sürü kişi bile bile alsa o zaman böyle düşünmezsiniz benceKonu nereden nereye geldi, son kullanıcı ceza puanı alacağını bilmek zorunda değil. Satıcı evet fiyat hatası yapmış ama şans denemek de gariplik değil.
Saygı duymakla beraber kesinlikle katılmıyor ve sessiz kalma hakkımı kullanıyorum.çok alan var komisyonu çok düşük genelde daha uygun fiyata satıyor ben de kullanıyorum , ceza yese ne olacak gibi bir düşünce yerine gelmeyecek bir ürünü almamak daha mantıklı bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet hazırlanıyor aşamasının da belirli süresi var sonrasında otomatik iptale düşüyor
Gelmeyeceğini bile bile almak ve satıcının da ceza puanı yiyeceğini bilmek evet garip , siz bir fiyat hatası yapsanız ve bir sürü kişi bile bile alsa o zaman böyle düşünmezsiniz bence
Ben çok alan kişi olduğunu düşünmüyorum dediğim gibi muhtemelen pttavm'nin e-ticaret payı %5 bile değildir. Benim paylaşma fikrim maksimum 20 tane stok olur diye düşünüp paylaşıp arkadaşlar da yararlansın diye düşünüp paylaştım. Satıcı herhalde 10k stok girince stok bitmedi ben bu kadar fazla girdiğini bilseydim paylaşmazdım ama ne kadar stok girdiğini nerden bilebilirdim hocam.evet hazırlanıyor aşamasının da belirli süresi var sonrasında otomatik iptale düşüyor
Gelmeyeceğini bile bile almak ve satıcının da ceza puanı yiyeceğini bilmek evet garip , siz bir fiyat hatası yapsanız ve bir sürü kişi bile bile alsa o zaman böyle düşünmezsiniz bence