Yardım Dragos AquaForge ARGB 240mm LCD Ekran CPU Derece Yerine Frekans Gösteriyor

Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar,

Dragos AquaForge ARGB Beyaz 240 mm sıvı soğutucu kullanıyorum. İlk aldığımda LCD ekranda işlemci sıcaklığı (°C) düzgün şekilde görünüyordu.
Ancak son zamanlarda ekranda sıcaklık yerine işlemci frekansı (MHz/GHz) gösterilmeye başladı.

Herhangi bir donanımsal değişiklik yapmadım.
Sürücü / yazılım kaynaklı olabileceğini düşünüyorum ama net bir çözüm bulamadım.

Bu sorunu daha önce yaşayan var mı?
LCD ekranın tekrar sıcaklık (°C) göstermesini sağlayan bir ayar, yazılım ya da reset yöntemi bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Eski yazılımın varsa burdan yeni yazılımını bulup indirebilirsin https://driver.atombilisim.com.tr/

Bende 360 modelini kullanıyorum LCD ekran açılırken ters açılıyor yazılımını açınca düzeliyor ekran bu seferde önceki yaptığım ekran resmi gelmiyor iade edicem bende

Eski yazılımın varsa burdan yeni yazılımını bulup indirebilirsin https://driver.atombilisim.com.tr/

Bende 360 modelini kullanıyorum LCD ekran açılırken ters açılıyor yazılımını açınca düzeliyor ekran bu seferde önceki yaptığım ekran resmi gelmiyor iade edicem bende
Ben de zaten iade talebi oluşturdum, ürünü geri göndereceğim. Bende herhangi bir arıza durumu yoktu; uygulama üzerinden sıcaklık derece (°C) olarak düzgün şekilde görünüyordu.
Ekran otomatik dönüyor, muhtemelen o yüzden fark edilmemiş olabilir. Ancak sonrasında derece göstergesi kaldırılıp frekans (MHz) olarak gösterilmeye başlandı.
Bu durum beni ciddi anlamda rahatsız ediyor çünkü ben yayıncıyım ve yayın sırasında işlemci sıcaklığını anlık olarak görmek zorundayım. Frekans bilgisi benim kullanım senaryomda bir anlam ifade etmiyor.

Bu nedenle iade etmeye karar verdim.

Ben de zaten iade talebi oluşturdum, ürünü geri göndereceğim. Bende herhangi bir arıza durumu yoktu; uygulama üzerinden sıcaklık derece (°C) olarak düzgün şekilde görünüyordu.
Ekran otomatik dönüyor, muhtemelen o yüzden fark edilmemiş olabilir. Ancak sonrasında derece göstergesi kaldırılıp frekans (MHz) olarak gösterilmeye başlandı.
Bu durum beni ciddi anlamda rahatsız ediyor çünkü ben yayıncıyım ve yayın sırasında işlemci sıcaklığını anlık olarak görmek zorundayım. Frekans bilgisi benim kullanım senaryomda bir anlam ifade etmiyor.

Bu nedenle iade etmeye karar verdim.
İade ettiniz mi etmediyseniz malzeme kalitesi olarak falan ürün güzel miydi almayı düşünüyorum fiyati diger soğutuculara gore cok uygun çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,447
Üyeler
193,043
Son üye
NotSweix
Geri