Sahibinden param güvende satıcılar için güvenli mi?

Reaksiyon skoru
9
Merhaba ben sistemimi satmak üzere biriyle anlaştım satıcı çok uzakta elden veremiyorum o yüzden param güvende üzerinden yapmak istiyormuş ama internette araştırdığım kadarıyla param güvende satıcılar için riskli olabiliyormuş sizce bu riski almaya değer mi yoksa elden alıcı denk gelene kadar beklemem daha mı mantıklı olur? siz en yapardınız? teşekkür ederim.

Merhaba ben sistemimi satmak üzere biriyle anlaştım satıcı çok uzakta elden veremiyorum o yüzden param güvende üzerinden yapmak istiyormuş ama internette araştırdığım kadarıyla param güvende satıcılar için riskli olabiliyormuş sizce bu riski almaya değer mi yoksa elden alıcı denk gelene kadar beklemem daha mı mantıklı olur? siz en yapardınız? teşekkür ederim.
o kadar büyük kargo yollanmıyor

Aciliyetiniz yoksa elden vermeniz daha güvenli olur. Param güvende alıcıyı koruyor daha çok

Kargo sıkıntı olur, kargoyu otobüse ver ve karşı taraf otogardan alsın.

Çorap gönderip iade edenlee var alıcı için mükemmel ama satıcı için çöp bir hizmet.sahibinden de 100 den fazla satış yaptım bunun sadece 15 i param güvende ile o da küçük ürünler olduğu ve alıcıya güvendiğim için

bulaşma riskli dedikleri gibi üstünden bir parça değişir uğraş dur atsın parayı alsın

Geri