nasıl bu kadar kod alıyorsunuz bana gelmiyor2Ay Ücretsiz
CHGTHM3N7QGG
CHG27BYHJJZ4
CHG2BGGB0ZZE
CHG2IE5LKUOC
CHGTBNUFQIO1
CHG2GS1S5YK8
CHGT8RKA3YUQ
CHGT1SVDOQGW
CHG2NB3LLKOQ
3Ay Ücretsiz
CHG33MXQYRQW
CHG3W1U987WS
6 çıksa geçicem ben de, max 4 çıktı!
Kanka bu sadece yeni abonelik için mi yoksa abone olanlar da faydalanabiliyor mu?arkadaşlar 6 aylık buldum kendime.
öylesine denerken 3 aylığa denk geldim.
kullanmak isteyen olursa 3 aylık ücretsiz kod bırakıyorum
CHG34NKP440X
kullanan cevapla belirtsin ki diğer insanlar uğraşmasın sonra.
Sanırım evet ama tekrar sormak lazım bana da 3 ay veya 6 aylık lazım çıkan varsa özelden atarsa sevinirimtürk telekom şuan 1000mbps yaklaşık 1000tl civarında modem ücreti hariç, türknete geçsem 1000mbps 899TL ilk 3 ay bedava kampanyasından faydalanırsam hemen 12 ay peşin ödeme kampanyasından da faydalanabiliyormuyum bilgisi olan varmı
Hocam kullandınız mı 4 aylık kodu kullanmadiysaniz bana verebilir misiniz acaba2Ay Ücretsiz
CHGTHM3N7QGG
CHG27BYHJJZ4
CHG2BGGB0ZZE
CHG2IE5LKUOC
CHGTBNUFQIO1
CHG2GS1S5YK8
CHGT8RKA3YUQ
CHGT1SVDOQGW
CHG2NB3LLKOQ
3Ay Ücretsiz
CHG33MXQYRQW
CHG3W1U987WS
6 çıksa geçicem ben de, max 4 çıktı!
Hocam ne yaptınız siz var mı kod lazım ya bugün bitiyor zatentürk telekom şuan 1000mbps yaklaşık 1000tl civarında modem ücreti hariç, türknete geçsem 1000mbps 899TL ilk 3 ay bedava kampanyasından faydalanırsam hemen 12 ay peşin ödeme kampanyasından da faydalanabiliyormuyum bilgisi olan varmı
bi kaç defa denedim ancak 1 ay bedava çıkıyorHocam kullandınız mı 4 aylık kodu kullanmadiysaniz bana verebilir misiniz acaba
Post automatically merged:
Hocam ne yaptınız siz var mı kod lazım ya bugün bitiyor zaten
Kullandım maalesef.Hocam kullandınız mı 4 aylık kodu kullanmadiysaniz bana verebilir misiniz acaba
Post automatically merged:
Hocam ne yaptınız siz var mı kod lazım ya bugün bitiyor zaten