🔥İndirim MSI PRO B850M-G AM5 anakart 6.056 TL

Grealish Ertuğrul

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
434
Wifili olsa yenirdi.
Wifisiz anakart almamaya çalışın.
Wifi 7 harika bir şey.
Kablolu gibi çekiyor namıssız

masaüstünü wifile kullanan var mı? bence çok büyük saçmalık. masaüstü alan adam oyuncudur zaten, oyunda (online) ethernetle oynanır.
kullanıyorum. Çok iyi. Sorun çıkarmıyor.
Online oynamıyorum. O yüzden kablosuz kullanıyorum.

masaüstünü wifile kullanan var mı? bence çok büyük saçmalık. masaüstü alan adam oyuncudur zaten, oyunda (online) ethernetle oynanır.
çok boş bir yorum, herkesin odasında/evinde ethernet altyapisi olmayabiliyor o yuzden boktan bi dongle alip 500ms ile oynamaktansa wifi 6e ve 7 gibi dahili internet kartlarını tercih etmek daha mantıklı, abartıldığı kadar da ping eklemiyor.

Ben ne yapıp edip masaüstüne etherneti çekiyorum

Online oyun için kesinlikle ethernet çok daha mantıklı.
Onun dışında anakartın tam VRM yapısını, Tier seviyesini bilmesem de en azından PCI slotlarının 5.0 olması yönünde B650'ye göre tercih edilebilir gibi.

Gayette wifi kullanılıyor.Kablo derdiyle ugraşmayanlara çözüm.
wifi kullanıp oyun oynayanlara iyi gözle bakmazlar online ortamda. klanlara bile alırken ilk bunu soruyorlar :D hele fifa efootball gibi oyunlar oynuyorsanız o dalgalı wifi bağlantısından dolayı bol bol küfür yersiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok boş bir yorum, herkesin odasında/evinde ethernet altyapisi olmayabiliyor o yuzden boktan bi dongle alip 500ms ile oynamaktansa wifi 6e ve 7 gibi dahili internet kartlarını tercih etmek daha mantıklı, abartıldığı kadar da ping eklemiyor.
üstteki yorumun aynısı sanada gecerli. belliki derece yaptıgınız veya başarılı oldugunuz bir online oyununuz ve toplulugunuz yok.

wifi kullanıp oyun oynayanlara iyi gözle bakmazlar online ortamda. klanlara bile alırken ilk bunu soruyorlar :D hele fifa efootball gibi oyunlar oynuyorsanız o dalgalı wifi bağlantısından dolayı bol bol küfür yersiniz.
Lol 5ms sabit alıyorum.Pubg oynuyorum 36 38ms alıyorum ki trde olmadığı için.Kaç yıldır oyun oynarım wifi kullananlara nasil iyi gözle bakmazlar?Nerenin oyuncusu bu millet esporcu mu 1ms ile 8ms arasında ki farkı hissedecek?Valorant oynadığım dönemde de immo eloda oynardım.Kablo çekeceksem sürekli down/up işin varsa çekerim.1gbps internetim var wifiyle 400 500 kullanırım

• Hahaha
Reaksiyonlar: umix
Wifili olsa yenirdi.
Wifisiz anakart almamaya çalışın.
Wifi 7 harika bir şey.
Kablolu gibi çekiyor namıssız

Katılıyorum hoca WiFi 7 güzel teknoloji keşke bunda da olsaydı bu fiyata. Minimum bütçeyle MSI-ASUS-Giga anakart üçgeninden çıkmak istemeyenler için bu paylaştığım da iş görür

Uygunsuz davranış
üstteki yorumun aynısı sanada gecerli. belliki derece yaptıgınız veya başarılı oldugunuz bir online oyununuz ve toplulugunuz yok.
çok boş çarsın, anlatsamda anlamazsın zaten wifi 4 döneminden kalma ttnet modeminden yorum yapma lütfen

• Hahaha
Reaksiyonlar: umix
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,539
Üyeler
189,106
Son üye
Yenos
Geri