Faz değişimli thermal pad veya thermal macun önerir misiniz?

kozkanat

80+
Reaksiyon skoru
46
Laptop için bakıyordum ama PTM7950 sarı site harici satan düzgün bir yer yok. Onun alternatifi bir şey önerir misiniz? Ya da mx-4 alıp geçeyim mi

mx-4 çok sıvı kaçıyor. ben kryonaut kullandım benim laptoba 96 - 86 sabit derecelerden 84 - 68'e geriledi sıcaklıklar tüm yükte sırasıyla işlemci ve ekran kartı için.

Laptop için bakıyordum ama PTM7950 sarı site harici satan düzgün bir yer yok. Onun alternatifi bir şey önerir misiniz? Ya da mx-4 alıp geçeyim mi
Ptm7950 daha iyi olan pullsar ice dragon kyrosheet tavsiye ederim clevo kasa laptolumda kullanıyorum çok memnunum

önceki lenovo laptopuma hem mx6 hem mx4 denedim ikiside pumpout yaptı, ondan sonra termal ped aldım, ptm7950 kalitesinde, uzun süre götürdü

Ptm7950 daha iyi olan pullsar ice dragon kyrosheet tavsiye ederim clevo kasa laptolumda kullanıyorum çok memnunum
O ürünü genelde beğenmemişler sanırım. 7950ye yakın bile değil demişler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önceki lenovo laptopuma hem mx6 hem mx4 denedim ikiside pumpout yaptı, ondan sonra termal ped aldım, ptm7950 kalitesinde, uzun süre götürdü
Evet thermal macunlar pumpout yapar. Lakin orda belirttiğim gibi ptm7950yi yurt dışından artık alamıyoruz. Turkiyede de sarı sitelerde satılıyor sadece ve üstüne baya komisyon koyarak satıyorlar

Bu alınır mı? Bir de yurt dışından gelip gelmediğini nasıl anlarım gümrükte takılmasın 😅

O ürünü genelde beğenmemişler sanırım. 7950ye yakın bile değil demişler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet thermal macunlar pumpout yapar. Lakin orda belirttiğim gibi ptm7950yi yurt dışından artık alamıyoruz. Turkiyede de sarı sitelerde satılıyor sadece ve üstüne baya komisyon koyarak satıyorlar
Gamibg gen de bir model vardı, helios muydu neydi.
onu bulabilirsen ona bak

Bu alınır mı? Bir de yurt dışından gelip gelmediğini nasıl anlarım gümrükte takılmasın 😅
Alınır türkiyeden geliyor lakin carbon pedler sıvı forma geçmiyor hep katı bu laptopda işin bitti sök yenisine tak öyle bir şey pullsar önerdiğim ürünü 3 cihaz'da kullanıyorum ve mx6'ya göre hem daha iyi performans veriyor hemde pump out yapmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,749
Üyeler
190,436
Son üye
riderofthefury
Geri