Ptm7950 daha iyi olan pullsar ice dragon kyrosheet tavsiye ederim clevo kasa laptolumda kullanıyorum çok memnunumLaptop için bakıyordum ama PTM7950 sarı site harici satan düzgün bir yer yok. Onun alternatifi bir şey önerir misiniz? Ya da mx-4 alıp geçeyim mi
önceki lenovo laptopuma hem mx6 hem mx4 denedim ikiside pumpout yaptı, ondan sonra termal ped aldım, ptm7950 kalitesinde, uzun süre götürdüLaptop için bakıyordum ama PTM7950 sarı site harici satan düzgün bir yer yok. Onun alternatifi bir şey önerir misiniz? Ya da mx-4 alıp geçeyim mi
O ürünü genelde beğenmemişler sanırım. 7950ye yakın bile değil demişlerPtm7950 daha iyi olan pullsar ice dragon kyrosheet tavsiye ederim clevo kasa laptolumda kullanıyorum çok memnunum
Evet thermal macunlar pumpout yapar. Lakin orda belirttiğim gibi ptm7950yi yurt dışından artık alamıyoruz. Turkiyede de sarı sitelerde satılıyor sadece ve üstüne baya komisyon koyarak satıyorlarönceki lenovo laptopuma hem mx6 hem mx4 denedim ikiside pumpout yaptı, ondan sonra termal ped aldım, ptm7950 kalitesinde, uzun süre götürdü
Gamibg gen de bir model vardı, helios muydu neydi.O ürünü genelde beğenmemişler sanırım. 7950ye yakın bile değil demişler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet thermal macunlar pumpout yapar. Lakin orda belirttiğim gibi ptm7950yi yurt dışından artık alamıyoruz. Turkiyede de sarı sitelerde satılıyor sadece ve üstüne baya komisyon koyarak satıyorlar
Alınır türkiyeden geliyor lakin carbon pedler sıvı forma geçmiyor hep katı bu laptopda işin bitti sök yenisine tak öyle bir şey pullsar önerdiğim ürünü 3 cihaz'da kullanıyorum ve mx6'ya göre hem daha iyi performans veriyor hemde pump out yapmıyorBu alınır mı? Bir de yurt dışından gelip gelmediğini nasıl anlarım gümrükte takılmasınThermal Grizzly Carbonaut - Carbon Termal Ped - Yapışmaz, Esnek ve Tekrar Kullanılabilir - Çok Yüksek Isı İletkenliği - Elektrik İletir! (32 × 32 × 0,2 mm) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Thermal Grizzly Carbonaut - Carbon Termal Ped - Yapışmaz, Esnek ve Tekrar Kullanılabilir - Çok Yüksek Isı İletkenliği - Elektrik İletir! (32 × 32 × 0,2 mm) : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu![]()