Resident Evil requiem türkçe yama oyunu çıkış gününde yayınlanır mı?

aidan16

80+
Reaksiyon skoru
19
Selamlar, bildiğiniz gibi Resident Evil requiem 27 şubat'ta çıkıyor. Ben de ön siparişle satın aldım ama oyunda Türkçe yok. Sizce Türkçe yama ne zaman çıkar? Oyunla aynı gün mü gelir yoksa biraz bekler miyiz?

Selamlar, bildiğiniz gibi Resident Evil requiem 27 şubat'ta çıkıyor. Ben de ön siparişle satın aldım ama oyunda Türkçe yok. Sizce Türkçe yama ne zaman çıkar? Oyunla aynı gün mü gelir yoksa biraz bekler miyiz?
Düzgün bi yama istiyosan biraz uzun sürer

Uyguna ücretsiz ama bağış isteyen birisi olursa bağış yaparak alabiliriz
calistomuydu neydi herifler garip garip uygulama hazırlamışlar ne olduğu belli değil yama diye kurmamızı bekliyor
Direk 7zip ile sıkıştır ver adamı ne uğraştıyırsun
herkes mahallenin delisi olma peşinde

anlamıyorum vallahi çok mu zor bir çevirmene scriptleri verip türkçeye çevirtmek. max verecekleri 50.000 tl felan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konami game pass felan verseler ben çeviririm yani :D

anlamıyorum vallahi çok mu zor bir çevirmene scriptleri verip türkçeye çevirtmek. max verecekleri 50.000 tl felan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konami game pass felan verseler ben çeviririm yani :D
Olay 50.000 TL değil hocam; adamlar Türkçe çıkartmak istemiyor. Sonuçta milyar dolarlık şirketler. Ama bence şunun da etkisi var: Türkiye’de belli bir topluluk oyunları torrent olarak oynuyor. Hatta Requiem’de Türkçe olmadığı için oyunu satın almayıp torrent oynayacak bir kesim bile var Türkiye’de. Bunun büyük bir etkisi olduğunu düşünüyorum.

Olay 50.000 TL değil hocam; adamlar Türkçe çıkartmak istemiyor. Sonuçta milyar dolarlık şirketler. Ama bence şunun da etkisi var: Türkiye’de belli bir topluluk oyunları torrent olarak oynuyor. Hatta Requiem’de Türkçe olmadığı için oyunu satın almayıp torrent oynayacak bir kesim bile var Türkiye’de. Bunun büyük bir etkisi olduğunu düşünüyorum.
hocam bu yüzden şevkle yama çıkarmaları gerekmez mi

1 gün sonra gelir ihtimale yapay zeka sayesine hızlıca çevirip dosyaya atıyor 1dk işi bi tane oyun vardı 1 günde yapmıştı neydi oyun isim unuttum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,609
Üyeler
189,120
Son üye
aydeniz00
Geri