❌İndirim Bitti! BenQ 27″ 200Hz 2K IPS Beyaz Monitor 7.699 TL

gönderilen ürün dediğim gibi c3 modeli. firmware ile yükseltmek pek mümkün değil gibi
C3 de OSD menüsünde c3 yazıyor. Tr de satılan modelde C3 yazmıyor. Ktc belki de panele overclock yaptı. Firmware güncellemesi H25t7 de oluyordu, bunda da olur.
7605.webp
7602.webp

Bu rehbere göz atın konu sahibi H25t7 yi güncellemiş ve monitöre oc seçeneği gelmiş 200hz olmuş.

C3 de OSD menüsünde c3 yazıyor. Tr de satılan modelde C3 yazmıyor. Ktc belki de panele overclock yaptı. Firmware güncellemesi H25t7 de oluyordu, bunda da olur.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bu rehbere göz atın konu sahibi H25t7 yi güncellemiş ve monitöre oc seçeneği gelmiş 200hz olmuş.
hocam peki logolar? osd'de c3 yazmayan arkadaşta da KTC yazması gereken yerde logo var.

Son düzenleme:
hocam peki logolar? osd'de c3 yazmayan arkadaşta da KTC yazması gereken yerde logo var.
Firmware sürümü güncel modellerin logosunu da değiştirmişlerdir. Yani güncel part ürünlerde hem firmware, hem de monitörün tasarımı güncellenebilir. Gigabyte da ekran kartında windforce v1 v2 diye versiyonlar çıkartıyor sonuçta. Tasarımını, soğumasını falan degistiriyor. Hatta aynısını monitörde de yapıyor. Kullandığı paneli bile sonradan degistirenler var.

Ktc de v1 v2 misali ufak tefek güncellemeler yapabilir.

Bir de kutu hala aynı H27t22c yazıyor. Eğer yeni ürün olsaydı kutu da h27t22c-3 yazardı. Fiyat hala H27t22c nin eski fiyatıyla aynı. Satıcı da H27t22c yerine c3 olsaydı satarken c3 diye satardı. İnsan ne sattıgını bilmez mi? Eskiden satın alan birinin firmware güncellemesini denemesi lazım.

Firmware sürümü güncel modellerin logosunu da değiştirmişlerdir. Yani güncel part ürünlerde hem firmware, hem de monitörün tasarımı güncellenebilir. Gigabyte da ekran kartında windforce v1 v2 diye versiyonlar çıkartıyor sonuçta. Tasarımını, soğumasını falan degistiriyor. Hatta aynısını monitörde de yapıyor. Kullandığı paneli bile sonradan degistirenler var.

Ktc de v1 v2 misali ufak tefek güncellemeler yapabilir.

Bir de kutu hala aynı H27t22c yazıyor. Eğer yeni ürün olsaydı kutu da h27t22c-3 yazardı. Fiyat hala H27t22c nin eski fiyatıyla aynı. Satıcı da H27t22c yerine c3 olsaydı satarken c3 diye satardı. İnsan ne sattıgını bilmez mi? Eskiden satın alan birinin firmware güncellemesini denemesi lazım.
güncellemeyi denedim değişen bir şey olmadı. sadece osd dili çince oldu. tek fark buydu

Attığın görselin sahibi ise c3'de hoparlör var ama bende yok diyor hocam
Hoparlör nerede yazıyor göremedim incelemesine de bakmadım c3 de hoparlör mü varmış? Eğer c3 de hoparlör varsa yeşilde ki 200hz modeli kullanan arkadaşa sorarım hoparlör olup olmadıgını.

Sitesinde var yazıyor. @FehmiDogru.js dostum sendeki modelde hoparlör var mı? Yoksa sadece 200hz ve oc ile 210hz mi oluyor?

İşin ilginç tarafı c3 modelinde belirtilen renk ve parlaklık değerleri daha iyi. Ayrıca HDR400 sertifikası var. Teknik olarak daha üst bir model. HDR deneyimi veremese de değerler cidden daha iyi. Eğer c3 modeli 7k ya gönderiyorlarsa f/p kralı demektir.

Son düzenleme:
Hoparlör nerede yazıyor göremedim incelemesine de bakmadım c3 de hoparlör mü varmış? Eğer c3 de hoparlör varsa yeşilde ki 200hz modeli kullanan arkadaşa sorarım hoparlör olup olmadıgını.

Sitesinde var yazıyor. @FehmiDogru.js dostum sendeki modelde hoparlör var mı? Yoksa sadece 200hz ve oc ile 210hz mi oluyor?
hem sitesinde yazıyor, hem de amazonda yazıyor

Fehmi doğrularsa öğreniriz, fotoğrafı ondan aldım.

O zaman iki ihtimal kalıyor. Ya firmware güncellemeyi yanlıs yaptınız ya da yeni modelleri güncellediler ama firmware update getirmediler. Yani sitesinde eski sürüm firmware var ama güncel modeller daha yeni firmware kullanıyor. Eğer ikinci senaryo ise ileride belki güncel firmware sürümünü sitelerine eklerler.

O zaman iki ihtimal kalıyor. Ya firmware güncellemeyi yanlıs yaptınız ya da yeni modelleri güncellediler ama firmware update getirmediler. Yani sitesinde eski sürüm var ama güncel modeller daha yeni firmware kullanıyor.
paneli öğrenmenin bir yolu var mı? araştırdığım kadarıyla ikiside farklı panel kullanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,829
Üyeler
189,736
Son üye
canbozokresmi
Geri