M2 slotun 2 tane ise 512 m2 al fiyatlar düzelince 1 tb alırsın 1.5 tb yeter sana ama yok ben bir daha almam diyorsan ya beklicen yada hdd falan alınmaz bu devirde en kötü sata ssd alacaksınnormalde 1 tb ssd alacaktım ama artan fiyatlardan sonra bu 2 seçenek arasında kaldım pc de 512 gb ssd var sizce yanına hangisini almalıyım
512 GB SSD üstüne 512 nb HDDnormalde 1 tb ssd alacaktım ama artan fiyatlardan sonra bu 2 seçenek arasında kaldım pc de 512 gb ssd var sizce yanına hangisini almalıyım
Nescafe 3.1 arada mı ne bu yanına biraz m2 biraz sata ssd512 GB SSD üstüne 512 nb HDD![]()
KSKDJDİDODKDKDK mükemmel benceNescafe 3.1 arada mı ne bu yanına biraz m2 biraz sata ssd
#SSDMEDOKUNMA
Her 400 gbda 1 nesil değişiyorKSKDJDİDODKDKDK mükemmel bence
Dünyanın en saçma cevabı512 gb ssd'yi ancak 2 tb hdd paklar, hele ki sistem diski olacaksa soru olarak bile kabul edilmemelidir.
Oyun oynuyorsan cok oyunu ayni anda oynuyorsan ama internetin de hizliysa 1000e 1000vs indirme isinkolay olucagindan ssd alirsin siler yuklersin. Hiz olarak kat kat daha verimli.normalde 1 tb ssd alacaktım ama artan fiyatlardan sonra bu 2 seçenek arasında kaldım pc de 512 gb ssd var sizce yanına hangisini almalıyım