Türkçe q klavye olduğu için muhtemelen hocam.Bu klavye normalde tuslari ic yuzeye dogru seffaf gozukuyor ama idefixte olan hali tus yazilari ustunde ve seffaf degil neden boyle bir fark var
Türkçe q klavye olduğu için muhtemelen hocam.Bu klavye normalde tuslari ic yuzeye dogru seffaf gozukuyor ama idefixte olan hali tus yazilari ustunde ve seffaf degil neden boyle bir fark var
Bir de şuanda , ve > tuşum çalışmıyor ışığı yanıyor fakat basmiyor nedenini bulamadimKullanıyorum memnunum
1 sorunu oldu şimdiye kadar kurulumu biraz zordu . Eğer klavye ezberinde değilse gece tuşlar gözükmüyor.
Reset at düzelir muhtemelen hocam, bende aula f75 var bazen ondada oluyor.Kullanıyorum memnunum
1 sorunu oldu şimdiye kadar kurulumu biraz zordu . Eğer klavye ezberinde değilse gece tuşlar gözükmüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de şuanda , ve > tuşum çalışmıyor ışığı yanıyor fakat basmiyor nedenini bulamadim
Reset attim fakat düzelmediReset at düzelir muhtemelen hocam, bende aula f75 var bazen ondada oluyor.
F75 kullanan bi arkadasim calismayan tusu oldu mu sok tak yaptiginda duzeldigini soylemisti belki bu modelde de oyledirKullanıyorum memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de şuanda , ve > tuşum çalışmıyor ışığı yanıyor fakat basmiyor nedenini bulamadim