S25 mi almalıyım İphone 15 mi

17 ya da 16 pro alabileceksen apple devam edebilirsin
ben iphone 16 görünce dalga geçiyorum 1000 tl 1 hz diye
benim hz ile çok işim yok zaten pc de bile 120hz vars hani çok böyle aman aman bi hz ile işim yok telefon bu sonuçta ne kadar etkisi olacak gündelik kullanımda

Dostum ne messi abartma, 120hz 2. nesil yansıma engelleyici ekranlı. 3x zoomlu, geniş açı kamerası olan. SD8 elite kullanan telefonu gidip kalın çerçeveli 60hz 1600nit ekranlı, daha zoom kamerası bile olmayan A16 kullanan telefon ile mi kıyaslıyorsun sen ? İphone 15'in rakibi s24 fe diyebilirim ancak.
yansıma engelleyici s25te var mıydı yok diye biliyom baz modelde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden pişmansın kullanan çoğu kişi çok memnun ben de s26 düşünüyorum.
s26 alma s25+ al

memnunum usta her ısımı goruyorda bu para verilmez bı telefona vallaha bak cok paralar cop oluyo en fazla kamerası iyidir biseyi iyidir is gorsun yeter kafasındayım cok para vermek sacma geliyo artık redmı falan gecıcem

bi sorunu yok usta telefonun tas gıbıde bu paraları bi tel bence haketmıyor surda 30k lık telefonla sunun arasında cok fark yok o aradakı farka cok daha farklı seyler yapardım gec frk ettım tasın sert oldugunu
kişide kişiye değişir abi bana s24 ultra ve s25 ultra tam yetmeyecekti s26 ultra bekledim 25 şubatta alacağım mesela
günlük kullanım için 50kdan fazla verilmez ama bence de

benim hz ile çok işim yok zaten pc de bile 120hz vars hani çok böyle aman aman bi hz ile işim yok telefon bu sonuçta ne kadar etkisi olacak gündelik kullanımda
iphone 16 ve 17 arasındaki en büyük fark hz ama fiyat farkına bak

Android apklariyla gelistirmeyle falan isin yoksa gunluk kullanim icin 16e isini gorur + popular kulturun kopegi olursun

Ben alsam s25 alirdim kisiye bagli yani

yansıma engelleyici s25te var mıydı yok diye biliyom baz modelde

s26 alma s25+ al

kişide kişiye değişir abi bana s24 ultra ve s25 ultra tam yetmeyecekti s26 ultra bekledim 25 şubatta alacağım mesela
günlük kullanım için 50kdan fazla verilmez ama bence de

iphone 16 ve 17 arasındaki en büyük fark hz ama fiyat farkına bak
fiyat farkı 15k ortalama ama tek değişiklik fiyat değil aralarında donanım olarak çok fazla fark var

Android apklariyla gelistirmeyle falan isin yoksa gunluk kullanim icin 16e isini gorur + popular kulturun kopegi olursun

Ben alsam s25 alirdim kisiye bagli yani
benimde için s25 e ısındı ama arayüzü çok karışık geliyor

donanım olarak kamerada ne kadar fark var işlemcide ne kadar fark var?
en büyük fark ekranda
biri a18 biri a19 yeterli bi güncelleme zaten yeni zaten çoğu marka artık yeni telefonlarda eskisi gibi şaşırtıcak özellikler getirmiyor ekran işlemci kamera yenileyip tekrar önümüze ısıtıp koyuyyorlar samsung kasa değişikliğine bile gitmiyor kaç yıldır a32 ile başladı hala neredeyse aynı tasarım s25 te bile benzer tasarım var

biri a18 biri a19 yeterli bi güncelleme zaten yeni zaten çoğu marka artık yeni telefonlarda eskisi gibi şaşırtıcak özellikler getirmiyor ekran işlemci kamera yenileyip tekrar önümüze ısıtıp koyuyyorlar samsung kasa değişikliğine bile gitmiyor kaç yıldır a32 ile başladı hala neredeyse aynı tasarım s25 te bile benzer tasarım var
vertu al sen telefon işime yaramasın aksesuar olsun istiyorsun

vertu al sen telefon işime yaramasın aksesuar olsun istiyorsun
aksesuarla alakası yok ben sana olanı söylüyorum her sene aynı şey değilmi zaten işlemci ekran kamera pil yenilemesi daha ne bekliyorsun samsung ve apple her sene aynı şeyleri yapıyor

İki işletim sisteminide kullandım alakası yok sen hiç s ultra serisi kullandında mı bunu söylüyorsun çok merak ettim iosun tek avantajı kalmıştı ios stabilitesi kapalı kod olduğu tek marka olduğu için stabildi fakat ios 26 ile eski telefonlarda çöp oldu onun dışında oneui arayüzü kişiselleştirilebilmesi akıcılığı ai özellikleri olarak her konuda düz iphone modellerinden daha iyi üstelik samsung vergi indirimi yapmasına rağmen globalde daha pahalı olmasına rağmen 17pm ile s25 ultra arasında 40k fark var :D
Samsung'un tüm s serisini aldım sattım dostum

var malesef ya çünkü şöyle düşün iphone mesela masaya koyduğun zaman bi ağırlığı var bi havan oluyor
Eskidendi o. Şimdi herkeste olduğu için belediye dağıtır gibi oldu.

Geri