7GO AHV-14 2'si 1 Arada Kablosuz Araç İçi Süpürge Mor | 18000PA Güçlü Vakum + Üfleme | Cam Kırıcı & Kemer Kesici Acil Durum Özellikli
Bu tarz bir şey araba alınca içinden çıkmışdı odamda klavye vs temizlemede çok işe yarıyor7GO AHV-14 2'si 1 Arada Kablosuz Araç İçi Süpürge Mor | 18000PA Güçlü Vakum + Üfleme | Cam Kırıcı & Kemer Kesici Acil Durum Özellikli
gecen hafta 680 vardı, kacırmıstım..7GO AHV-14 2'si 1 Arada Kablosuz Araç İçi Süpürge Mor | 18000PA Güçlü Vakum + Üfleme | Cam Kırıcı & Kemer Kesici Acil Durum Özellikli
indirim. onunla bu ayni urun degil konu icin acan arkadasa tesekkurlerİndirim değil. AHV02 geçen 680e düşmüştü
Ne fark var hocam bilmediğimden soruyorum ?indirim. onunla bu ayni urun degil konu icin acan arkadasa tesekkurler
Hocam 02 dediklerini urunun motoru bundan daha zayif. 17000Pa diye hatirliyorum bide bu supurgelerin bazilarinin bataryasinda sikinti cikiyordu sanirim emin degilim. 18000Pa lik da ahv02 var fakat yazan arkadaslar 17k dan bahsediyor buyuk ihtimal konu linki atarlarsa bakalim.Ne fark var hocam bilmediğimden soruyorum ?
ben bunu almayı düşünüyorum. Trendyolda bana özel kupon var fiyatı 760 geliyor değer mi sence hocam ?Hocam 02 dediklerini urunun motoru bundan daha zayif.
hocam ben 7go markasina karsi kulak asinaligim olustugu icin bunu aldim fakat butun urunler cinden fason uretim zaten. temelinde hepsi ayni urun bunu alin gecin isterseniz hem 3 tane bataryayla geliyor.ben bunu almayı düşünüyorum. Trendyolda bana özel kupon var fiyatı 760 geliyor değer mi sence hocam ?
![]()
Enshall Yeni Güçlendirilmiş 17000PA Şarjlı 3 Kademeli 2ın1 Profesyonel Ultra Çekim Güçlü Mini Araç Süpürgesi - Fiyatı, Yorumları
Enshall Yeni Güçlendirilmiş 17000PA Şarjlı 3 Kademeli 2ın1 Profesyonel Ultra Çekim Güçlü Mini Araç Süpürgesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Teşekkür ederim cevap için hocam bende sizin gibi düşünüyordum ama emin olamamıştım.hocam ben 7go markasina karsi kulak asinaligim olustugu icin bunu aldim fakat butun urunler cinden fason uretim zaten. temelinde hepsi ayni urun bunu alin gecin isterseniz hem 3 tane bataryayla geliyor.
bide herhangi bi sikinti oldugunda 7go saticisinin kendisi satiyor urunu ileride bas agrisi da cekmezsiniz garanti vesaire ile alakali. 02 dedikleri urune baktim 7go nun degil baska bir markaninmis.Teşekkür ederim cevap için hocam bende sizin gibi düşünüyordum ama emin olamamıştım.
Aynı ürün olması dışında sıkıntı yok. Birebir aynı ürün.Hocam 02 dediklerini urunun motoru bundan daha zayif. 17000Pa diye hatirliyorum bide bu supurgelerin bazilarinin bataryasinda sikinti cikiyordu sanirim emin degilim. 18000Pa lik da ahv02 var fakat yazan arkadaslar 17k dan bahsediyor buyuk ihtimal konu linki atarlarsa bakalim.