OEM kampanyaları beynimi yaktı. 70k bütçe.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

maxsun anakartları OEMlere dahil etmişler alla alla

maxsun anakartları OEMlere dahil etmişler alla alla
İlk defa duyduğum bir marka hocam güvenilir mi?
bütçen dahilinde 5070 / 9070 xt zorlanabilir 7500f ile.
x3d li istersen en az 80-90 gözden çıkarmalısın.

incehesap gece indirimi / vatan oem indirimleriyle beeelki biraz daha uyguna gelir
5060 ti 7800x3d düşünüyorum. Aralık başında çok güzel bir kampanya ile Vatandan arkadaşa 5080li sistem aldık çok karlıydı ama şuan ram sorunları yüzünden olmayacak gibi.

Hocam çok haklısınız ancak sistemlerde olan tankerin CL değerleri yüksek geldi aslında hissedilir bir fark olacağını düşünmüyorum CL konusunda. Olur mu bilmiyorum açıkçası yada ilerisi için sorun olur mu?

Hocam 5070 ti da bütçeyi zorluyor 5060 ti nasıl olur bilemedim. Kartların desteklediği teknolojiler çok fark ediyor.
Dostum benim sana attığım sistemde 9070xt ilen o fiyata alabilecegin en iyi işlemci var bir insan daha ne ister ki 5060ti demen bile hata 5060ti 9070xt nin yanında bir hiç. 5070 bile kıyaslanamaz bu ekran kartıyla daha ucuzunu bulman da zor yani söylim benden bukadar. Boyle bir sistem herzaman bu fiyata bulunmaz

Hocam çok haklısınız ancak sistemlerde olan tankerin CL değerleri yüksek geldi aslında hissedilir bir fark olacağını düşünmüyorum CL konusunda. Olur mu bilmiyorum açıkçası yada ilerisi için sorun olur mu?

Hocam 5070 ti da bütçeyi zorluyor 5060 ti nasıl olur bilemedim. Kartların desteklediği teknolojiler çok fark ediyor.
Tek 16 gb oem paket alacaksan ramin modeline bak satışı varmı yoksa 1 2 mağaza arasinda kalırsın

dost 7800x3dyye para verme şimdi yakın zamanda yeni işlemciler çıkacakken

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,711
Üyeler
190,259
Son üye
TüpnikPiki
Geri