tpm çipin yok bypasslayıp kuracaksın yoksa kuramazsınSistem özellikleri
Gigabyte b450 mh
8x2 ram 3600 mhz
Ryzen 7 5700x
Rx 6500xt
bilgisayara win 11 kuramıyorum
Onu nasıl yapcağım bi videosu fln varmıtpm çipin yok bypasslayıp kuracaksın yoksa kuramazsın
Yanlış bilgi vermeyin, hayatınızda kaç tane TPM 2.0 desteği olmayan B450 anakart gördünüz?tpm çipin yok bypasslayıp kuracaksın yoksa kuramazsın
Sistem özellikleri
Gigabyte b450 mh
8x2 ram 3600 mhz
Ryzen 7 5700x
Rx 6500xt
bilgisayara win 11 kuramıyorum
doğru söylüyor bypass layıp kurması gerekYanlış bilgi vermeyin, hayatınızda kaç tane TPM 2.0 desteği olmayan B450 anakart gördünüz?
Sizin sisteminizle konu sahibinin sistemi bir değil.sistemim
g1820
hd5500 series di
Doğru bir bilgi yok ortada, BIOS'tan CSM kapatıp TPM ile ilgili ayarı ve Secure Boot ayarını açması gerekli. Yanlış yönlendirmeyin, bilginiz yoksa mesaj kasmak için yazmayın.doğru söylüyor bypass layıp kurması gerek
Tpm 2.0 anakartta açık görünüyor bidetpm çipin yok bypasslayıp kuracaksın yoksa kuramazsın
CSM kapatıp Secure Boot ayarını açtınız mı?Tpm 2.0 anakartta açık görünüyor bide
Tpm ayarı açık ama csm kapalımı bilmiyorum sabahtan beri bununla uğraşıyorum cidden çok yoruldunSizin sisteminizle konu sahibinin sistemi bir değil.
Doğru bir bilgi yok ortada, BIOS'tan CSM kapatıp TPM ile ilgili ayarı ve Secure Boot ayarını açması gerekli. Yanlış yönlendirmeyin, bilginiz yoksa mesaj kasmak için yazmayın.
Son mesajımda dediklerimi kontrol edin. Tekrar söylüyorum, diğer arkadaşların dediği gibi bypass yöntemine gerek yok sizin sisteminizde.Tpm ayarı açık ama csm kapalımı bilmiyorum sabahtan beri bununla uğraşıyorum cidden çok yoruldun
onlarda olmazsa bios güncelleyip yapSon mesajımda dediklerimi kontrol edin. Tekrar söylüyorum, diğer arkadaşların dediği gibi bypass yöntemine gerek yok sizin sisteminizde.
Bios en son güncellemede şuanonlarda olmazsa bios güncelleyip yap
tamam @FehmiDogru.js abinin dediklerini yapabilirsinBios en son güncellemede şuan