🔥İndirim Ookla Türkiye'nin En Hızlı İnterneti Ödülü sonrası Turknet'ten kampanya!

Bir 3 aylık daha yakaladım.

1771527335238.webp

bir arkadaş sağolsun 6 ay kodu verdi tt den geçiş için başvuru yaptım 1600tl ye yakın cayma bedeli yansıyacak bunu 6.aydan sonraki faturalara indirim olarak mı yansıtırlar sizce bide bu 6 ay bedava koduna ek olarak arkadaşını getir kampanyasından faydalanabiliyor muyum bilgisi olan varmı

6 ay kodu olan var mı?

Zaten TurkNet müşterisiyim ama 1 aydır ödeme yapmadım, aboneliği de iptal ettirmedim. Bu kampanyadan ben de yararlanabiliyor muyum, yoksa sadece başka operatörden geçiş yapanlar için mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana Mesaj gelmişti bu kamoanya ile ilgili ama Click bait Yine saçma bi ton koşullu Şeylerden biri diye dülünmüştüm XD

20 Şubat 23.59 a kadar turk.net üzerinden altyapı sorgulama yapanlara 6 aya varan hediye internet fırsatı.
🎉

Bilgisayar üzerinden sorgulama yapmanızı, reklam engelleyici eklentilerinizi kapatmanızı öneririm. Sorgu sonucunda ekranınıza belirebilecek örnek görsel
Alıntıyı görüntüle
Alabileceğiniz hediyeler
Gigafiber 6-4-3-2-1 ay(lar), ücretsiz kurulum, 3 ay %50
TT Fiber
3-2-1 ay(lar), 3 ay %50.
VDSL-ADSL
2-1 ay(lar), 3 ay %50.

kullanmak isteyen varsa 1 ay bedava kodları:
CHGV1KI0XDAI
CHGV1ZKRB2D5
Hocam 20 Şubat 23:59 kadar demişsiniz ama attığınız SS’in Kenarında 19 Şubat 2026’ya kadar yazıyor am Sitede Kampanya Sloganı hayka duruor şimdş bitti mi bitmedi mş ???

Son düzenleme:
Zaten TurkNet müşterisiyim ama 1 aydır ödeme yapmadım, aboneliği de iptal ettirmedim. Bu kampanyadan ben de yararlanabiliyor muyum, yoksa sadece başka operatörden geçiş yapanlar için mi?

Bana Mesaj gelmişti bu kamoanya ile ilgili ama Click bait Yine saçma bi ton koşullu Şeylerden biri diye dülünmüştüm XD

Hocam 20 Şubat 23:59 kadar demişsiniz ama attığınız SS’in Kenarında 19 Şubat 2026’ya kadar yazıyor am Sitede Kampanya Sloganı hayka duruor şimdş bitti mi bitmedi mş ???
Ben dün telefonda sordum, son gün dedi.
Akşamında 4ay ücretsiz kodu ile kayıt oldum.

Beyler 3 ay üstü kodu olup kullanmayan var mı? Kod çıkmıyor ama girilen kod ile abone olunabiliyor. Hem benim hem aile evi için lazım. Kaldıysa mutlu olurum.

Beyler İndirim Kodunu veya bedava kodunu zaten kayıtlı Olan kullanıcılar Kullanabiliyor mu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,719
Üyeler
189,914
Son üye
coderift
Geri