Hocam, KUNPENG 40 mı yoksa Thunderobot G80 TS mi daha iyi?Bence alın; çünkü bu fiyata analog sertliğini ayarlayabildiğiniz başka bir gamepad pek kalmadı. En yakın ürün KUNPENG 40’tı, ancak uzun süredir stokları yenilenmiyor ve fiyatı da yine G80 TS’den daha pahalıydı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet
Nintendo oyunu oynamayacaksanız KUNPENG 40 alınabilir. Hızlı değiştirilebilir tuş düzeni yerine sabit bir tuş düzenine sahip ve membran yerine optik mekanik tuşları var. Yalnız KUNPENG 40’ı Türkiye’de sadece Wraith satıyor ve şu an stok yok.Hocam, KUNPENG 40 mı yoksa Thunderobot G80 TS mi daha iyi?
bu gamepad nasıl dır. alıp 3-5 ay sonra arıza verirmi ki. bu ürün ayarındakiler 2k ve üzeri fiyat sanırım.
İyi bir gamepad için 3000 3500tl ödemek gerekiyor. Orta seviye olarak alınabilir.bu gamepad nasıl dır. alıp 3-5 ay sonra arıza verirmi ki. bu ürün ayarındakiler 2k ve üzeri fiyat sanırım.
3000-3500 bandında iyi bir/birkaç gamepad öneriniz neler olabilir.İyi bir gamepad için 3000 3500tl ödemek gerekiyor. Orta seviye olarak alınabilir.
amazon.com.tr/dp/B0DBLMZJRJ?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=13000-3500 bandında iyi bir/birkaç gamepad öneriniz neler olabilir.
hocam bu mu yoksa thunderobot g80 ts mi?amazon.com.tr/dp/B0DBLMZJRJ?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
Nays ile alırsan 150tl iadesi olur.
cyclone 2 derim G80 (TS olmayan olsaydı onu derdim)@Diavelin hocam PC oyunculuğu için 4k bütçede gamesir cyclone 2 mi yoksa thunderobot g80ts mi almak daha mantıklı? çoğunlukla hikayeli oyunlar ve aaa oyunlar oynuyorum, fps oyunları oynamıyorum. veya bu ikisi dışında 4k bütçede önerebileceğiniz daha iyi gamepad var mı?
hocam bu mu yoksa thunderobot g80 ts mi?
İkiside ihtiyaç doğrultusunda alınabilir analog direnci ihtiyacın varsa G80 TS mekanik tuş arıyorsan Cyclone 2@Diavelin hocam PC oyunculuğu için 4k bütçede gamesir cyclone 2 mi yoksa thunderobot g80ts mi almak daha mantıklı? çoğunlukla hikayeli oyunlar ve aaa oyunlar oynuyorum, fps oyunları oynamıyorum. veya bu ikisi dışında 4k bütçede önerebileceğiniz daha iyi gamepad var mı?
hocam bu mu yoksa thunderobot g80 ts mi?