Air pods 3 pro ile ilgili küçük bir soru

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
Arkadaşlar selam abimin Air pods unu aldim fakat beni takip etmek için aldığını düşünüyorum elimdeki bu kulaklık takip ediliyor mu edilmiyor mu nasıl bilebilirim bide abim bana niye Air pods 3 alıyor ki benim telefon Android Allah Allah bunda her özeliği kullanamıyorum da

Arkadaşlar selam abimin Air pods unu aldim fakat beni takip etmek için aldığını düşünüyorum elimdeki bu kulaklık takip ediliyor mu edilmiyor mu nasıl bilebilirim bide abim bana niye Air pods 3 alıyor ki benim telefon Android Allah Allah bunda her özeliği kullanamıyorum da
abin kulaklığı Bul’a eklediyse görebilir nerede olduğunu.

Eğer kendi telefonu iphone'sa ve kurulumunu yaptıysa evet takip edebilir. Orjinal mi kulaklık?

Evet orijinal foto da atabilirim
O zaman edebilir, ama benim bildiğim senin yakınında bir iphone varsa canlı konumu görebiliyor. Gidip onun telefonunda bul'dan aygıtı kaldır diyebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet orijinal foto da atabilirim

Telefonum Android bunu nasıl anlarım acaba
Airtaglerde bazıları uyarı veriyor ama airpods da var mı bilmiyorum.

O zaman edebilir, ama benim bildiğim senin yakınında bir iphone varsa canlı konumu görebiliyor. Gidip onun telefonunda bul'dan aygıtı kaldır diyebilirsin.

Airtaglerde bazıları uyarı veriyor ama airpods da var mı bilmiyorum.
Abimin telefonunun şifresini bilmiyorum ki

Geri