❌İndirim Bitti! Segotep Lumos G6 Siyah 120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu 599TL (DİBİN DİBİ FİYAT)

ddr4 ramlar ne hikmetse gidiyor. benim de elimde 6x8gb ramlar vardı hepsini aldılarr :D
avantajlı çünkü işyerime ddr4 sistem kurdum ben 64gb da ram koydum. oyun sistemimde 13700k var yarın öbürgün işlemci güncellemesi yaparsam anakartla beraber işyeri pcside upgrade olacak işlemcide :)

Ya kaçırdım konuyu bugün gaming gecesi olduğunu unuttum.Herkes fazla fazla çekmiş haftaya gelir mi acaba aldığı fiyattan verebilecek babayiğit var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çanakkale veya lapsekiden almak isteyip kaçıran varsa aldığım fiyattan verebilirim. Pazartesi elimde olur diye düşünüyorum yoksa kendim kullanıcam bir ihtiyaç sahibinin işini görülsün maksat.
Kargo yapabilir misin hocam?

mx4 işlemci yüzeyine bol sürdüysen hiç macun eklemeden segotep oturttur o macun yeter diye düşünüyorum. kalın çekilen macunlar aksine daha kötü performans veriyor. tüm yüzeye ince çekilen macun daha efektif performans verdiğini deneyimledim.
Yani 1 gramdan fazla sürdüm ama yaymadım spatulayla. Bi ara az sürmüştüm macunu işlemci 110 dereceleri görmüştü. O zamandan beri macundan kaçmıyorum. Ama genelde fanı söktüğümde macunun çoğu fanda kalıyo. Al fanın üstündeki mx4üde işlemciye yedir, segotepi tak dersen yaparım

Yani 1 gramdan fazla sürdüm ama yaymadım spatulayla. Bi ara az sürmüştüm macunu işlemci 110 dereceleri görmüştü. O zamandan beri macundan kaçmıyorum. Ama genelde fanı söktüğümde macunun çoğu fanda kalıyo. Al fanın üstündeki mx4üde işlemciye yedir, segotepi tak dersen yaparım
Fanin üstünde macun segotep yedir öyle tak hocam. Macun yeni olduğu için bişey olmaz

Geldi taktım sisteme vesile olandan Allah razı olsun.

Ekler

• 1000102338.webp
    1000102338.webp
    666.2 KB · Hit: 76
  • 1000102357.webp
    1000102357.webp
    429.1 KB · Hit: 70
  • 1000102358.webp
    1000102358.webp
    528.6 KB · Hit: 71
  • 1000102360.webp
    1000102360.webp
    496.9 KB · Hit: 77
  • 1000102367.webp
    1000102367.webp
    503.6 KB · Hit: 74
i5 12600 3 yıldır stok fanla bi almadım şunlardan ya artık ilk atılan indirimden alcam

Bu soğutucuyu 6 ay kullandım. 9700x 65w modunda bile oyunlarda fps sınırı koymazsanız 95 dereceye dayanıyor. Ortalama 88 derece ile cyberpunk oynattı bana. Extreme sistem testinde anında 95 üstüne vurup uygulama kendini kapatıyordu. Buraya kadar söylediklerim 65w modu içindi üstelik. 105w modda açmak mümkün değil zaten. Şöyle söyleyeyim. Bu soğutucudan ocypus delta 360mm sıvıya geçene kadar işlemci yada anakart soketinin arızalı olduğunu çok ısındığını düşünüyordum. Çöp demek istemiyorum ama hiç etkili olduğunu sanmıyorum.

Bu soğutucuyu 6 ay kullandım. 9700x 65w modunda bile oyunlarda fps sınırı koymazsanız 95 dereceye dayanıyor. Ortalama 88 derece ile cyberpunk oynattı bana. Extreme sistem testinde anında 95 üstüne vurup uygulama kendini kapatıyordu. Buraya kadar söylediklerim 65w modu içindi üstelik. 105w modda açmak mümkün değil zaten. Şöyle söyleyeyim. Bu soğutucudan ocypus delta 360mm sıvıya geçene kadar işlemci yada anakart soketinin arızalı olduğunu çok ısındığını düşünüyordum. Çöp demek istemiyorum ama hiç etkili olduğunu sanmıyorum.
Senin montajda sıkıntı olmasın R5 7600 ile aktif bi kasa da çalışıyor maks daha 65 geçmemiş oyunlarda. Kullandığın ekran kartı da derece etkiliyor veya kasa da hava akışı.

İmkanı yok hocam sorun var. Montajda değil belki ama daha önce yaşadığıma benzer bir sorun yaşamış olabilirsin. Biosta işlemci fanı ile ilgili bir kısımda, fanı otomatik algılama ayarı aktifti. Algılıyordu ancak zaman zaman bakıyordum durduk yere sıcaklık 100 dereceleri görüyor. Yani fanı bios bazen görüyor bazen görmüyor otomatik olunca. Bilgisayarı satacaktım neredeyse. Aylar sonra o ayarı manuel (açık) şeklinde aktif etmek gerektiğini öğrendim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,719
Üyeler
189,914
Son üye
coderift
Geri