sanıyorum lumos stokları an itibariyle kalıcı bitti900 tl lik stok vardı onuda yemişler
olabilir en iyi ihtimal iade eden olursa eklerlersanıyorum lumos stokları an itibariyle kalıcı bitti![]()
insan bi linke tıklar fotolar bakardı hocam5 ısı borulu sanıp es geçmiştim THERMALRİGHT Assasins King Mini den sonra ilaç gibi gelecekti. R5 7600x i bile zor soğutuyor.
hocam çanakkalede elinde ddr4 ram var mıçanakkale veya lapsekiden almak isteyip kaçıran varsa aldığım fiyattan verebilirim. Pazartesi elimde olur diye düşünüyorum yoksa kendim kullanıcam bir ihtiyaç sahibinin işini görülsün maksat.
konuya detay eklesem olurdu. buradaki forumdaşlar, gözü açık olduğu için yazmamıştımFotoğraf yanılttı zaten bir de misafir vardı evde fazla inceleyemedim.
Hocam tamamen benim vurdumduymazlığım oldu kodunda zaten G6 geçiyor her türlü kontrol ederdim de olmadı diyelim.konuya detay eklesem olurdu. buradaki forumdaşlar, gözü açık olduğu için yazmamıştım![]()
yok hocam vardı sattım.hocam çanakkalede elinde ddr4 ram var mı
ddr4 ramlar ne hikmetse gidiyor. benim de elimde 6x8gb ramlar vardı hepsini aldılarryok hocam vardı sattım.