Çatlı Reis
80+ Silver
- Katılım
- 6 Şubat 2023
- Mesajlar
- 3,231
- Reaksiyon skoru
- 1,493
Yine bilmeyen bi adam ortaya salladı gitti.fena değil ama işlemci düşük
Yine bilmeyen bi adam ortaya salladı gitti.fena değil ama işlemci düşük
Hazır sistem beklemekten daha mantıklı bir hareket olur mu acaba belki 1tb hazır sistemler gelebilir ama 6 taksit olur mu bilmiyorumgüzel olmuş psu ekran kartınada genel sistemede yeter
Taksitli olunca üstüne koyuyorlar hocam zatenHazır sistem beklemekten daha mantıklı bir hareket olur mu acaba belki 1tb hazır sistemler gelebilir ama 6 taksit olur mu bilmiyorum
üstüne koyuyorlarHazır sistem beklemekten daha mantıklı bir hareket olur mu acaba belki 1tb hazır sistemler gelebilir ama 6 taksit olur mu bilmiyorum
Psu harici her şey tamam bence hocam. İleride onu da isterseniz daha iyi bir modelle güncellerseniz sıkıntısız gayet fiyat performans bir sistem olur.Aynı işlemci bende de var gayet fiyat performans hocam boş yorum yapılmış. Takılmayın bence.
Niye ya PSU iyi diye onu seçmiştim çokmu kötüPsu harici her şey tamam bence hocam. İleride onu da isterseniz daha iyi bir modelle güncellerseniz sıkıntısız gayet fiyat performans bir sistem olur.
Hocam bakındım az topladığım sisteme denk hazır sistemler 47 48k gibi geliyor, bir yandan zamlar paldır paldır geliyor sistem beklerken dahada artar diye korkuyorum. Ama hazır sistem gelse bile 6 taksit olması zor, üstelik bir yeri iyi bir yeri kötü. Hemde çocukluktan beri parça parça alıp sıfırdan toplama hayalim var.Şunlara da bak başkan ama taksit işi sıkıntı
kasa markası biraz yabancı ama fiyat iyi
colorlful b650m-e özelleştirmeli https://www.incehesap.com/battal-oem-paket-fiyati-76179/![]()
Sinerji Stellar Sapphire Radeon RX9060XT Pulse 16GB Ryzen 5 7500F 16GB DDR5 500GB NVMe M.2 SSD OEM PAKET
Sinerji Stellar Sapphire Radeon RX9060XT Pulse 16GB Ryzen 5 7500F 16GB DDR5 500GB NVMe M.2 SSD OEM PAKET fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
asus https://www.incehesap.com/slate-9060xt-oem-paket-fiyati-39295/
İleride bir ram daha atarım tamam benden iyisi yok, yazın çalışıyorum zaten 2m monitör koltuk birde direksiyon mission completedPsu harici her şey tamam bence hocam. İleride onu da isterseniz daha iyi bir modelle güncellerseniz sıkıntısız gayet fiyat performans bir sistem olur.
Hocam psu dan yakın zamanda sorun yaşamış biri olarak daha iyi bir model tercih etmenizi öneririm ben sadece. Bütçe buysa diyecek bir şey yok. Ancak en önemli parçalardan olduğunu düşünüyorum ben.Niye ya PSU iyi diye onu seçmiştim çokmu kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bakındım az topladığım sisteme denk hazır sistemler 47 48k gibi geliyor, bir yandan zamlar paldır paldır geliyor sistem beklerken dahada artar diye korkuyorum. Ama hazır sistem gelse bile 6 taksit olması zor, üstelik bir yeri iyi bir yeri kötü. Hemde çocukluktan beri parça parça alıp sıfırdan toplama hayalim var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İleride bir ram daha atarım tamam benden iyisi yok, yazın çalışıyorum zaten 2m monitör koltuk birde direksiyon mission completed
Peki psu-kasa olarak 4k bütçede ne önerirsiniz değiştireyim micro ATX küçük bir şey olabilir bunun gibiHocam psu dan yakın zamanda sorun yaşamış biri olarak daha iyi bir model tercih etmenizi öneririm ben sadece. Bütçe buysa diyecek bir şey yok. Ancak en önemli parçalardan olduğunu düşünüyorum ben.
Kasa olarak bulduğunuz hoşunuza giden herhangi bir model olabilir hocam. Psu için başlı başına 5k civarı bir bütçe lazım. Eğer kasa ve psu için bütçe 4k ise şimdilik bunları alabilirsiniz. Kasayı beğendiğiniz bir model alın bence psu yu değiştirmek kolay olur o şekilde.Peki psu-kasa olarak 4k bütçede ne önerirsiniz değiştireyim micro ATX küçük bir şey olabilir bunun gibi
Hocam 5k çok değil mi bir PSU için. Sistem zaten 500w bile kullanmıyor, c sertifikalı 2,5 3k ya çok PSU var yanlış mı biliyorum acaba.Kasa olarak bulduğunuz hoşunuza giden herhangi bir model olabilir hocam. Psu için başlı başına 5k civarı bir bütçe lazım. Eğer kasa ve psu için bütçe 4k ise şimdilik bunları alabilirsiniz. Kasayı beğendiğiniz bir model alın bence psu yu değiştirmek kolay olur o şekilde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben kasa olarak montech xr black modelini almıştım 2.6k ya. O şekilde gözünüze güzel gelen bir model alırsanız değiştirmekle uğraşmazsınız ileride psu değiştirip geçersiniz.
Madem öyle kasa olarak ne önerirsiniz kompakt micro ATX bir kasa olarakKasa olarak bulduğunuz hoşunuza giden herhangi bir model olabilir hocam. Psu için başlı başına 5k civarı bir bütçe lazım. Eğer kasa ve psu için bütçe 4k ise şimdilik bunları alabilirsiniz. Kasayı beğendiğiniz bir model alın bence psu yu değiştirmek kolay olur o şekilde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben kasa olarak montech xr black modelini almıştım 2.6k ya. O şekilde gözünüze güzel gelen bir model alırsanız değiştirmekle uğraşmazsınız ileride psu değiştirip geçersiniz.
Önemli olan sistemin güç kaynağından ne kadar güç çektiği değil hocam, güç kaynağının içindeki bileşen kalitesi ve sahip olduğu korumalar.Hocam 5k çok değil mi bir PSU için. Sistem zaten 500w bile kullanmıyor, c sertifikalı 2,5 3k ya çok PSU var yanlış mı biliyorum acaba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Madem öyle kasa olarak ne önerirsiniz kompakt micro ATX bir kasa olarak
Hocam zaten düşüncem sistem gelir, gelir gelmez PSU ilana koyarım alıcı çıktığı zaman satar high power gibi bir şey alırım 2 3k bütçeyle diyordum. 1 2 ay sürse satılması bu 1 2 ayda bir şey olmaz umarım.Önemli olan sistemin güç kaynağından ne kadar güç çektiği değil hocam, güç kaynağının içindeki bileşen kalitesi ve sahip olduğu korumalar.
Ben de 4 5 farklı psu kullandım, hiçbiri sorun çıkarmadı çok şükür ancak, sistem bütçesini ekran kartına işlemciye aktarıp güç kaynağından kısan ve bilgisayarı yanan kişiler oldu.
A tier güç kaynağı alın demiyorum tabi ama en azından incelemesi yapılmış bilindik bir model alın. High power markasına bakabilirsiniz teknobiyotik sitesinde çok fazla modeli var
Hocam peki aklıma takıldı dediğiniz gibi bilgisayar yanması neyden kaynaklanıyor? Elektirik kesilmesi mi? Yoksa durduk yere mi oluyor?Önemli olan sistemin güç kaynağından ne kadar güç çektiği değil hocam, güç kaynağının içindeki bileşen kalitesi ve sahip olduğu korumalar.
Ben de 4 5 farklı psu kullandım, hiçbiri sorun çıkarmadı çok şükür ancak, sistem bütçesini ekran kartına işlemciye aktarıp güç kaynağından kısan ve bilgisayarı yanan kişiler oldu.
A tier güç kaynağı alın demiyorum tabi ama en azından incelemesi yapılmış bilindik bir model alın. High power markasına bakabilirsiniz teknobiyotik sitesinde çok fazla modeli var