DGS ile bilgisayar Mühendisliğine geçiş

kardeşim bilgisayar mühendisliği öldü diyenlere aldırma sakın

Gazi uni dgs sıralamasına bakmadın herhalde. İlk 100 tercih ediyor orayı.
Dgs kont çok düştü ve talep fazla.
Dgs de 100 yapacak adam yks de 300k girer herhangi okulda Müh okur zaten.

Dgs bırakma yks ile yap cok pişman olursun.

Gazi uni dgs sıralamasına bakmadın herhalde. İlk 100 tercih ediyor orayı.
Dgs kont çok düştü ve talep fazla.
Dgs de 100 yapacak adam yks de 300k girer herhangi okulda Müh okur zaten.

Dgs bırakma yks ile yap cok pişman olursun.
Kral okul farkı çok gazi üni de okumak ile Harran Üniversitesinde okumak aynı değil kimisi kendini geliştirmek önemli diyor inanıyorum onlara ama iyi bir üniversite olmazsa iş yapamazsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dgs ile geçiş yapabiliyorsun 2 kişi geldi dgs den 2. sınıfta başladılar
Hangi bölümden geçiş yaptılar acaba

Kral okul farkı çok gazi üni de okumak ile Harran Üniversitesinde okumak aynı değil kimisi kendini geliştirmek önemli diyor inanıyorum onlara ama iyi bir üniversite olmazsa iş yapamazsın

Hangi bölümden geçiş yaptılar acaba
Yks de 50-100k yapamayan biri icin dgs de ilk 50-60. olmak neredeyse imkansız.
50 sorudan en az 45-46 net çıkarman lazım onun yanında 20 turkce falan cözecen ortalamanda 4 üzerinden 3.5 altında olmamalı.
Ben sana gercekci konusuyorum hem 2 senen gecmis olacak hem köpek gibi dgs çalışman gerekecek.
Tyt ayt icin bunu yapamayan o yaşta o dönemde zaten yine yapamıyor.

Dgs eski dgs değil kontenjanlar çeyreğe düşmüş durumda seneye ne olacağı da belli değil. Gelecek 2-3 sene ful belirsizlik olmasına rağmen plan yapmaya çalışıyorsun ama asla evde ki hesap carsıya uymuyor.
Yks çalış yapabildiğini yap neresi gelirse git ya da mezuna bırakıp bir daha çalışırsın. Dgs yatirim yapilmaz bu saatten sonra

Okulun aldığı sıralamaya baktın mı? Dgs 68. si ile kapatmış

Yks de 50-100k yapamayan biri icin dgs de ilk 50-60. olmak neredeyse imkansız.
50 sorudan en az 45-46 net çıkarman lazım onun yanında 20 turkce falan cözecen ortalamanda 4 üzerinden 3.5 altında olmamalı.
Ben sana gercekci konusuyorum hem 2 senen gecmis olacak hem köpek gibi dgs çalışman gerekecek.
Tyt ayt icin bunu yapamayan o yaşta o dönemde zaten yine yapamıyor.

Dgs eski dgs değil kontenjanlar çeyreğe düşmüş durumda seneye ne olacağı da belli değil. Gelecek 2-3 sene ful belirsizlik olmasına rağmen plan yapmaya çalışıyorsun ama asla evde ki hesap carsıya uymuyor.
Yks çalış yapabildiğini yap neresi gelirse git ya da mezuna bırakıp bir daha çalışırsın. Dgs yatirim yapilmaz bu saatten sonra

Okulun aldığı sıralamaya baktın mı? Dgs 68. si ile kapatmış
Evet baktım 68 sıralama ile kapatmış ama aklıma şu vardı iki sene DGS çalışmak bir sene YKS çalışmaktan daha mantıklı geliyordu ama ders saydırma olayı biraz tedirgin ediyor beni çoğu ders sayılmıyor eğer sayılıyor olsaydı kesinlikle bu yolu deneyecektim yine de araştırmaya devam ediyorum en fazla ders sayan Üniversiteyi bulmak için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,161
Üyeler
190,698
Son üye
omerturhan366
Geri