🔥İndirim Thermalright ASF-Siyah AM5 CPU Tutucu braket 660 tl

Hala şu aparatın ne avantaj sağladığını bilmeyenler var. Adam sıcaklık farkı yok diyor hala. Yahu kocaman kule tipi fanınız varsa almanız neredeyse şart. Çok yük biniyor sokete ve işlemciye. Bilmiyorsanız bilmiş gibi yazmayın. Bu arada 9700x ile 3 derece fark ediyor bende. Temas daha doğrusal olduğundan dolayı bu fark. İntelde haliyle amd gibi zar boyutu küçük olmadığı için sıcaklık farkı daha fazla.
Hocam bende thermalright frost commander 140 var,i5 14600kf, bana gerekirmi bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

intel için alın amd için pek gerek yok. amd tarafında işlemci türüne göre yüzdelik bindelik dilimlerdeki sıcaklıklara etki ediyor.
Hocam sen bilirsin ikinci el sistem aldım bakımı yaparken bu secure framein vidasının baş bölmesi çık diye düştü aşağı hiç sökmemiştim. Şimdi ben bu işlemciyi sökerken nasıl sökeceğim :))

Hocam sen bilirsin ikinci el sistem aldım bakımı yaparken bu secure framein vidasının baş bölmesi çık diye düştü aşağı hiç sökmemiştim. Şimdi ben bu işlemciyi sökerken nasıl sökeceğim :))
sorudan hiçbirşey anlamadım dostum. vida kısmı zaten işlemci sökerken oluyor yada sen farklı bir şey anlatmaya çalıştın

1771776024040.webp
Yani indirim sayılmaz bir hafta önce aldım sürekli indirime giriyor aslında .(Pek sıcaklık etkisi yok ancak macun kenarlardan temizlemek istemiyorum bu yüzden kullanışlı bir ürün , ayrıca anakarta fazla sıkarak bükme gibi riskleri azaltıyor.) İçindeki macun çok büyük ayrıca tf7 geliyor 5 gr falan vardı sanırım.

Araştırma gereği bile duymadan bu yorumu yapmanız oldukça ilginç. Bari yapay zekaya falan sorsaydınız yorum yapmadan önce :)
Yav ne saçmalıyorsun birader, yaşın kadar sistem eskittim ben. Eğer LGA1700 dikdörtgen şeklinde çıkması idi bugün contact frame zaten görmeyecektik. Sen önce contact frame'in hangi ihtiyaçtan neden çıktığını öğren sonra konuş. Gelmiş bir de bilmiş bilmiş konuşuyorsun ya.

Yav ne saçmalıyorsun birader, yaşın kadar sistem eskittim ben. Eğer LGA1700 dikdörtgen şeklinde çıkması idi bugün contact frame zaten görmeyecektik. Sen önce contact frame'in hangi ihtiyaçtan neden çıktığını öğren sonra konuş. Gelmiş bir de bilmiş bilmiş konuşuyorsun ya.
Sen en az yaşın kadar tekrar sistem topla en iyisi :) Thermalright'ın kendi sitesinde yazıyor am5 işlemci ve soketlerin eğilmesini engeller diye. Zaten biraz fizik bilsen yükün brakete bineceğini anlarsın ama o da yok. Sen bu işi hobi olarak yapmaya devam et ama öğrenmekten de bu kadar korkma.

6900XT karta uyguladım hocam 80 de gezen kart 68 de geziyor
büyük bi iyileşme ama akıp da kartı yakarsa binlerce lira çöp.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen en az yaşın kadar tekrar sistem topla en iyisi :) Thermalright'ın kendi sitesinde yazıyor am5 işlemci ve soketlerin eğilmesini engeller diye. Zaten biraz fizik bilsen yükün brakete bineceğini anlarsın ama o da yok. Sen bu işi hobi olarak yapmaya devam et ama öğrenmekten de bu kadar korkma.
Ürünü satan şirket tabii ki ürününü övecek, amd işlemcilerde bir bükülme söz konusu değil. İntele özgün bir problem o.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Geri