6900XT karta uyguladım hocam 80 de gezen kart 68 de geziyorsıvı metal boş iş bence
6900XT karta uyguladım hocam 80 de gezen kart 68 de geziyorsıvı metal boş iş bence
sen nerelerdesin yahu... YT içeriği bekliyoruzintel için alın amd için pek gerek yok. amd tarafında işlemci türüne göre yüzdelik bindelik dilimlerdeki sıcaklıklara etki ediyor.
Hocam bende thermalright frost commander 140 var,i5 14600kf, bana gerekirmi buHala şu aparatın ne avantaj sağladığını bilmeyenler var. Adam sıcaklık farkı yok diyor hala. Yahu kocaman kule tipi fanınız varsa almanız neredeyse şart. Çok yük biniyor sokete ve işlemciye. Bilmiyorsanız bilmiş gibi yazmayın. Bu arada 9700x ile 3 derece fark ediyor bende. Temas daha doğrusal olduğundan dolayı bu fark. İntelde haliyle amd gibi zar boyutu küçük olmadığı için sıcaklık farkı daha fazla.
Soketi ve cpusu bendgate olan bir sürü kullanıcı var. Sıvı soğutma için hiç gerek yok ama ağır kule tipi fanlar için cpu ve anakartın ömrünü uzatıyor.Am5 için contact frame kullanmaya gerek yok, boşa para.
Hocam sen bilirsin ikinci el sistem aldım bakımı yaparken bu secure framein vidasının baş bölmesi çık diye düştü aşağı hiç sökmemiştim. Şimdi ben bu işlemciyi sökerken nasıl sökeceğimintel için alın amd için pek gerek yok. amd tarafında işlemci türüne göre yüzdelik bindelik dilimlerdeki sıcaklıklara etki ediyor.
sorudan hiçbirşey anlamadım dostum. vida kısmı zaten işlemci sökerken oluyor yada sen farklı bir şey anlatmaya çalıştınHocam sen bilirsin ikinci el sistem aldım bakımı yaparken bu secure framein vidasının baş bölmesi çık diye düştü aşağı hiç sökmemiştim. Şimdi ben bu işlemciyi sökerken nasıl sökeceğim)
Alakası bile yok.Soketi ve cpusu bendgate olan bir sürü kullanıcı var. Sıvı soğutma için hiç gerek yok ama ağır kule tipi fanlar için cpu ve anakartın ömrünü uzatıyor.
Araştırma gereği bile duymadan bu yorumu yapmanız oldukça ilginç. Bari yapay zekaya falan sorsaydınız yorum yapmadan önceAlakası bile yok.
Yav ne saçmalıyorsun birader, yaşın kadar sistem eskittim ben. Eğer LGA1700 dikdörtgen şeklinde çıkması idi bugün contact frame zaten görmeyecektik. Sen önce contact frame'in hangi ihtiyaçtan neden çıktığını öğren sonra konuş. Gelmiş bir de bilmiş bilmiş konuşuyorsun ya.Araştırma gereği bile duymadan bu yorumu yapmanız oldukça ilginç. Bari yapay zekaya falan sorsaydınız yorum yapmadan önce![]()
Sen en az yaşın kadar tekrar sistem topla en iyisiYav ne saçmalıyorsun birader, yaşın kadar sistem eskittim ben. Eğer LGA1700 dikdörtgen şeklinde çıkması idi bugün contact frame zaten görmeyecektik. Sen önce contact frame'in hangi ihtiyaçtan neden çıktığını öğren sonra konuş. Gelmiş bir de bilmiş bilmiş konuşuyorsun ya.
büyük bi iyileşme ama akıp da kartı yakarsa binlerce lira çöp.6900XT karta uyguladım hocam 80 de gezen kart 68 de geziyor
Ürünü satan şirket tabii ki ürününü övecek, amd işlemcilerde bir bükülme söz konusu değil. İntele özgün bir problem o.Sen en az yaşın kadar tekrar sistem topla en iyisiThermalright'ın kendi sitesinde yazıyor am5 işlemci ve soketlerin eğilmesini engeller diye. Zaten biraz fizik bilsen yükün brakete bineceğini anlarsın ama o da yok. Sen bu işi hobi olarak yapmaya devam et ama öğrenmekten de bu kadar korkma.