❌İndirim Bitti! HP OMEN 16 R7 350 32GB RAM 1TB SSD RTX5070 Laptop 🔥63.515₺ (9 Taksit)

Valla pekte anlamam tarif ederseniz hepsini yaparım ekran kartı kaç w bellimi sizi dinledim aldım ama 😀
Hocam yukarıda resmini atmıştım global sitede 115w gözüküyor. Dynamic boost ile 140w ları gördüğü yazıyor doğrudur diye düşünüyorum çünkü 230w adaptör ile geliyor.

https://www.trendyol.com/hp/omen-sl...&adjust_creative=1070806123&utm_term=28328070
Cihaz bu. Galiba 90 wattmış ekran kartı. Konudaki cihazla arasında ne kadar performans farkı olur acaba ?
slim versiyonun
Evet slim serileri 90w gpuya sahip. Tam güç 5060a eşdeğer bence o fiyata o cihazı almaktansa sağlam 5060 alınabilir. (Sebebi ise fiyat performans olarak iyi değil 67bin tl 90w 5070 için fazla )
Ama diyosanki panel benim için önemli değil gerekirse monitör bağlar kullanırım performansı iyi olsun yüksek fps versin konudaki cihaz fiyat olarak rakipsiz.

Evet slim serileri 90w gpuya sahip. Tam güç 5060a eşdeğer bence o fiyata o cihazı almaktansa sağlam 5060 alınabilir. (Sebebi ise fiyat performans olarak iyi değil 67bin tl 90w 5070 için fazla )
Ama diyosanki panel benim için önemli değil gerekirse monitör bağlar kullanırım performansı iyi olsun yüksek fps versin konudaki cihaz fiyat olarak rakipsiz.
hocam 2k 240 hz ama o aklımı çeldi panel çok iyi. Yoksa dediğiniz gibi konudaki cihaz çok iyi

Bu aradaki konudaki cihaz 63 bin e max 3 taksit yapıyor bendeki kartlara vade farksız hangi kartlara daha fazla taksit oluyor

Bu aradaki konudaki cihaz 63 bin e max 3 taksit yapıyor bendeki kartlara vade farksız hangi kartlara daha fazla taksit oluyor
axes kart yapıkredi ve hepsiburada kartlarına 9 taksit için hepsiburada premium olmak gerekiyor

Ekran Kartı 115w Yazıyor.
IMG_1478.webp

Misal, Valo, Cs artık elinde ne varsa merak ediyorum ne fps veriyor, ne sıcaklıklarda kalıyor, AAA oyun varsa tadından bile yenmez

Misal, Valo, Cs artık elinde ne varsa merak ediyorum ne fps veriyor, ne sıcaklıklarda kalıyor, AAA oyun varsa tadından bile yenmez
Sadece cs2 oynadım 80 dereceyı gectıgını gormedım Test programı varsa onerdıgınız yapıyım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bizleri aydınlattığın için teşekkür ederiz hocam. Ben 115w olduğundan emindim fakat yinede şüphe bırakmamak açısından iyi oldu.
Rica ederim. Ben begendım cıhazı sadece bu fıyata daha ıyı ekranı olabılırdı ama o zamanda 5060 olurdu.

Sadece cs2 oynadım 80 dereceyı gectıgını gormedım Test programı varsa onerdıgınız yapıyım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
80 dereceyi geçmiyorsa çok iyi, MSI Afterbuner üzerinden anlık bakabilirsin. RivaTurner üzerinden tüm değerleri aktif edip baksan çok daha iyi olur :)). Bu arada çok sağ ol kardeşim

80 dereceyi geçmiyorsa çok iyi, MSI Afterbuner üzerinden anlık bakabilirsin. RivaTurner üzerinden tüm değerleri aktif edip baksan çok daha iyi olur :)). Bu arada çok sağ ol kardeşim
Omen hub yazılımı var oyun ıcınde degerlerı gosterıyor msı yazılımını hıc sevmıyorum cok karısık. Guclu oyun ındırıyorum sonucları yazarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,489
Üyeler
189,277
Son üye
naveS3
Geri