İşlemci bozuksa anakartım yanar mı?

Reaksiyon skoru
0
Geçenlerde ankart pinim yamulduğu için bilgisayarcıya gittim (ankartım msi tomahawk B660 işlemcim i5 12600k) bana görüntü gelmediğini tamir etiğini fakat çalışmadığını söyledi işlemcidede güç fazlalığı olabileceğini (sanırsam 3v fln dedi) bu yüzden denemeye çekindiğini başka bir anakartı yakabileceğini söyledi işlemcime hiçbirşey olmamıştı hani zarar fln hiçbirşey yoktu pinler yamulana kadar gayet stabil bir şekilde çalışıyodu şimdi yeni anakart alacağım işlemciyi denesem anakartı yakar mıyım? Bi sorun olur mu yoksa hiç denememelimiyim?

Geçenlerde ankart pinim yamulduğu için bilgisayarcıya gittim (ankartım msi tomahawk B660 işlemcim i5 12600k) bana görüntü gelmediğini tamir etiğini fakat çalışmadığını söyledi işlemcidede güç fazlalığı olabileceğini (sanırsam 3v fln dedi) bu yüzden denemeye çekindiğini başka bir anakartı yakabileceğini söyledi işlemcime hiçbirşey olmamıştı hani zarar fln hiçbirşey yoktu pinler yamulana kadar gayet stabil bir şekilde çalışıyodu şimdi yeni anakart alacağım işlemciyi denesem anakartı yakar mıyım? Bi sorun olur mu yoksa hiç denememelimiyim?
Kim tamir etti? Anakartı başka işlemciyle çalıştırmış mı?

O emin de ben değilim ankart geldi kontrol amaçlı pinlere baktım hala yamuktu

Buralarda öyle birini bulmak çok zor kırıkkalede yaşıyorum neredeyse yok gibi yeni anakart alacağım ama bu problem beni korkutuyo bozar mı diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk hali buydu

Son hali de bu

Ekler

• 15268.webp
    15268.webp
    1 MB · Hit: 19
  • 15328.webp
    15328.webp
    491.5 KB · Hit: 20
Buralarda öyle birini bulmak çok zor kırıkkalede yaşıyorum neredeyse yok gibi yeni anakart alacağım ama bu problem beni korkutuyo bozar mı diye

İlk hali buydu

Son hali de bu
O pinler düzelmez gibi duruyor. Siz mi yamulttunuz pinleri?

Evet malesef sondaki
İşlemcinizde bir sorun yoktur eğer siz sökene kadar bir problem yaşamadıysanız. Yeni bir anakart alıp yolunuza devam edebilirsiniz maalesef üzücü bir durum. işlemciyi yeni alacağınız anakarta bilen birine taktırırsanız daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,956
Üyeler
190,670
Son üye
emirsellisko
Geri