Yardım GameGaraj Slayer laptop

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
115.000
GameGaraj Slayer5 9XL-5070Ti C1 ve GameGaraj Slayer R9T3D-5070Ti C2

Arkadaşlar öncelikle merhaba şuanki ram krizi ve diğer markaların fiyatlandırmasını düşünerek gamegaraj slayer modellerini incelledim çevremde 3 kişi kullanıyor gayette memnunlar şiddetle tavsiye ediyorlar hem oyun oynuyorum hemde işim gereği render programları ve çizim programları kullanıyorum bu parayı verip masaüstü dizersin diyen arkadaşlar haklılar ama işim gereği ben bilgisayarı yanımda götürmek zorundayım bu yüzden masaüstü tercih etmiyorum 2 adet laptop için fikrinizi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

sizce hangisini almalıyım çevremde bilgisayardan anlayan kişiler amd alacaksan masaüstü diyorlar yapay zeka desteği sayesinde intel kısmını öneriyorlar yardımcı olursanız sevinirim.

Ben r9t3d modelini yaklaşık 3 hafta önce aldım, performansından memnunum. Eski laptopuma göre sıcaklıkları daha iyi bana göre de iyi aslında kötü diyende var iyi diyende, değerler

(turbo mod extreme ayarı)
Ekran kartı 140w avg 85°C max 87°C
İşlemci 55w avg 85°C - max 88°C

Genelde böyle oluyor, yaz ayında ne olur bilmem

Not: Gamegaraj desteğe sorduğumda 85-98 arası sorun teşkil etmeyeceklerini söylediler.

Not: soğutucu fan kullanıyorum.

Sonuç: Ben memnunum.

Fakat bende 32gb 1tb olan modeli var, 64gb ve 2tb olan modeli çok zam yedi daha 1 ay önce hepsiburada da 113bin di.

Benimki:

Ben r9t3d modelini yaklaşık 3 hafta önce aldım, performansından memnunum. Eski laptopuma göre sıcaklıkları daha iyi bana göre de iyi aslında kötü diyende var iyi diyende, değerler

(turbo mod extreme ayarı)
Ekran kartı 140w avg 85°C max 87°C
İşlemci 55w avg 85°C - max 88°C

Genelde böyle oluyor, yaz ayında ne olur bilmem

Not: Gamegaraj desteğe sorduğumda 85-98 arası sorun teşkil etmeyeceklerini söylediler.

Not: soğutucu fan kullanıyorum.

Sonuç: Ben memnunum.

Fakat bende 32gb 1tb olan modeli var, 64gb ve 2tb olan modeli çok zam yedi daha 1 ay önce hepsiburada da 113bin di.

Benimki:
Game Garaj Slayer R9T3D-5070TI C1 Amd Ryzen 9 9955HX3D 32GB Ram 1tb SSD RTX5070TI 16" Qhd IPS 300Hz Freedos Gaming Laptop
Reis turbo extreme mod daha fazla isitiyor normal moda cek oyle dene bi biz öyle yaptık farketti islemci 55w sabitledik ayrica biz de cok memnunuz valla

Reis turbo extreme mod daha fazla isitiyor normal moda cek oyle dene bi biz öyle yaptık farketti islemci 55w sabitledik ayrica
işlemciyi sabitleyip tj max 85°C yapmal gerekiyor, yapmazsan alıp başını gidiyo bazen 90 filan oluyor, turbo mod da varsayılan açık oluyo o yüzden 87 üstüne çıkmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartı yüksek dersen eğer dynamic boost düşürülebilir

işlemciyi sabitleyip tj max 85°C yapmal gerekiyor, yapmazsan alıp başını gidiyo bazen 90 filan oluyor, turbo mod da varsayılan açık oluyo o yüzden 87 üstüne çıkmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartı yüksek dersen eğer dynamic boost düşürülebilir
Biz komple tj yi 55w sabitledik hepsini 3 ayari da 115w gpu kullaniyoruz zaten cs2 ve valo oynuyo fps uçuyor 3d oldugu icin altinda sogutucu var claw marka

Geri