DDR 4 de fark oluyor ancak ddr5 de ozellik olarak obur kanali kullanabiliyor ram o yuzden sorun olmuyor. Cok emin degilim yanlisim varsa duzetsin biri.Selam dostlar 2x 16gb yerine tek slot 32gb alsam performans kaybettirir mi ilerde 32 daha alabilirim gerçide aynisini bulurmuyuz muamma
Tek slot da çift kanal gibi oluyor evet ama çift slot takınca yine bant genişliği ikiye katlanıyor sadece şimdilik DDR5 in tek alıyla da bant genişliği yüksek kaldığı için aradaki fark performansı aşırı fazla etkilemiyor.DDR 4 de fark oluyor ancak ddr5 de ozellik olarak obur kanali kullanabiliyor ram o yuzden sorun olmuyor. Cok emin degilim yanlisim varsa duzetsin biri.
çok etkilemez ddr5 de ama 32 alıp diğer 32 yi sonradan alıcaksan başka marka model olmamalı hatta aynı model olsa bile üretim tarihleri yüzünden nadiren kullanılmayabiliyo buna dikkat ederek alSelam dostlar 2x 16gb ddr5 yerine tek slot 32gb alsam performans kaybettirir mi ilerde 32 daha alabilirim gerçide aynisini bulurmuyuz muamma
ddr4 kadar etkili olmaz ama az buçuk etkisi olur. İmkan ona yetiyorsa öyle yap uğraşma.Selam dostlar 2x 16gb ddr5 yerine tek slot 32gb alsam performans kaybettirir mi ilerde 32 daha alabilirim gerçide aynisini bulurmuyuz muamma
Bulamazsın ben bulmadım32 alirdimda Diger eşini bulamam diye korkuyorum Diger eşini bulursam 32 bulamassam 2x16 alabilirim bakicaz.