𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 562
0 SSD ile mi kıyaslıyorsun 2. El ürünü?hacı 2 sine bence bir araba alırsın gibi hepsiburada da 100k tanesi neredeyse. Sata ssdler şuan çok değerli üretimi az diye(belki hiç üretilmiyor) diye.
hacı 2 sine bence bir araba alırsın gibi hepsiburada da 100k tanesi neredeyse. Sata ssdler şuan çok değerli üretimi az diye(belki hiç üretilmiyor) diye.
evet araba biraz az olduYok villa alır knk
valla ikinci el piyasası hakkında en ufak fikrim yok pc fiyatlarında ram fiyatlarında çok uzagım hala 6600xt ile hayta kalmaya çalışıyorum bnde buraya soruyorumne kadar var aklında
valla ikinci el piyasası hakkında en ufak fikrim yok pc fiyatlarında ram fiyatlarında çok uzagım hala 6600xt ile hayta kalmaya çalışıyorum bnde buraya soruyorum
koyarız koymasınada acaba alıcısı olur mu xd35 40 civarına koy satıcı olmadıgı için 90 100k suanda fiyatı satıcılarda
sıfırı 50k gibiymiş stok varken
öldürdün25 ile 30 arasına gider bence
İkinci el öyle hocam. Taksit, vade farkı olayı çok. Uçuk fiyatlara bakmayın. O fiyatlara alan para problemi yoktur. Sağlık 100 olsa neyse. Aklınızdaki teklifin 5k yukarısına koyun. Favorileyenler oldukça yavaş yavaş düşürünöldürdün