❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Pro Faker Edition - 5.772 TL - Amazon Depo

Luci_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
275
Merhaba,
Sıfırını 10.000TL ye satıyor amazon, koleksiyonluk güzel. Sabah düz siyahı 5.000TL idi

Sepette %10 düşüyor.

Stok: 1 adet

Sıfır;

Ekran görüntüsü 2026-02-23 133056.webp

Merhaba,
Sıfırını 10.000TL ye satıyor amazon, koleksiyonluk güzel. Sabah düz siyahı 5.000TL idi

Sıfır;

Alıntıyı görüntüle
Ödeme anında %10 daha düşüyor. 5777 tl oluyor.

şu mousenin normal halini bu fiyata 4 ay önce askere gelmeden sipariş verdim evde hala masaüstünde kutu açılmamış bekliyor

6K ya mouse alan adam en az 65-70K maaş alıyorsa eyvallah ama asgari yada azıcık üstüne bunu alan adama Allah akıl fikir versin.

şu mousenin normal halini bu fiyata 4 ay önce askere gelmeden sipariş verdim evde hala masaüstünde kutu açılmamış bekliyor
Normalide bu fiyata yakın zaten çok bir şey oynamamış durumda

6K ya mouse alan adam en az 65-70K maaş alıyorsa eyvallah ama asgari yada azıcık üstüne bunu alan adama Allah akıl fikir versin.
Zevkler ve renkler... Ben ortalama o kadar alıyorum ama bu tür şeylerden kısmıyorum çünkü başka eğlencemiz yok

Merhaba,

Sepette %10 düşüyor.

Sıfır;

Alıntıyı görüntüle
Faker hayranı olarak alıp kullanmak istesem de v3 proların kronik sorunu olduğundan yanaşamadım hiç bir de fiyat öyle çok indirimli değil arada sıfırı bu fiyatlara düşüyor stok yakalamak lazım sadece bir de ikinci elde dikkatli olun kronik olduğundan iade gelmiş olabilir

Faker hayranı olarak alıp kullanmak istesem de v3 proların kronik sorunu olduğundan yanaşamadım hiç bir de fiyat öyle çok indirimli değil arada sıfırı bu fiyatlara düşüyor stok yakalamak lazım sadece bir de ikinci elde dikkatli olun kronik olduğundan iade gelmiş olabilir
nedir kroniği ben çıktığı gün almıştım hiçbir sorun yaşamadım

1771845731353.webp

ikinci el yazıyo ama

Zevkler ve renkler... Ben ortalama o kadar alıyorum ama bu tür şeylerden kısmıyorum çünkü başka eğlencemiz yok
Kesinlikle aynı fikirdeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nedir kroniği ben çıktığı gün almıştım hiçbir sorun yaşamadım
Viper V3 Pro da yok diye biliyorum bilinen kronik

Başlıkta belirttim zaten depo ürünü olduğunuz, muhtemel kutu açılıp iade edilen bir ürün kondisyonu iyi yazılmış

Kesinlikle aynı fikirdeyim

Viper V3 Pro da yok diye biliyorum bilinen kronik

Başlıkta belirttim zaten depo ürünü olduğunuz, muhtemel kutu açılıp iade edilen bir ürün kondisyonu iyi yazılmış
ben depo diyince direk amazonndan gönderilen sandım hocam mb

Geri