MasterChief
80+
- Reaksiyon skoru
- 89
PC ile WİFİ arasın da önerebileceğiniz Ethernet kablosu öneriniz var en iyi marka nedir
Yani en iyi markayı bilmiyorum ama Ugreen genel olarak kaliteli, ben beğeniyorum en azından,cat 7 kablosu yeterli olur bence ben illaki en iyisini allacağım diyorsan cat8 kabloları var Ugreen'in onlara bak.PC ile WİFİ arasın da önerebileceğiniz Ethernet kablosu öneriniz var en iyi marka nedir
Teşekkür ederim hocamYani en iyi markayı bilmiyorum ama Ugreen genel olarak kaliteli, ben beğeniyorum en azından,cat 7 kablosu yeterli olur bence ben illaki en iyisini allacağım diyorsan cat8 kabloları var Ugreen'in onlara bak.
PC ile wifi arasında yaklaşık 6 ay önce aldığım ethernet kablosunu kullanıyorum değiştirmek istiyorum kabloyu hocamİnternet ile pc arasında demek istedin heralde? Wi-fi kablosuz bağlantı demek. Kablo markası bir şeyi değiştirmez, kablo segmenti değiştirir.
Hocam üste yazdığım yazıya rapor et deyip, en iyi cevabı işaretleyip gönderirseniz sevinirim.PC ile WİFİ arasın da önerebileceğiniz Ethernet kablosu öneriniz var en iyi marka nedir
Hocam anlamadım nedenHocam üste yazdığım yazıya rapor et deyip, en iyi cevabı işaretleyip gönderirseniz sevinirim.
Cevap yardımcı olduysa size o kişiyi ödül gibi oluyor üsteki dediğimi yaparsanız hocam, yapmak zorunda değilsiniz sadece rica ettim verdiğim cevap çözüm olduysa.Hocam anlamadım neden
yaptımCevap yardımcı olduysa size o kişiyi ödül gibi oluyor üsteki dediğimi yaparsanız hocam, yapmak zorunda değilsiniz sadece rica ettim verdiğim cevap çözüm olduysa.