Sistemimi Satıyorum Fiyat Yardımı

Sagend

80+
Reaksiyon skoru
71
Selamlar Sabah Açtıgım Konu Sebebı İle Aksama Kadar Dusunmus Olup Sistemimi Satma Kararı Aldım Konuyu Bılmıyorsanız

Bılgısayarın Ozellıklerını Asagıya Bırakacagım Tum Parcalarda Kutu Fatura Ve Garantı Mevcut Sıstem 7 Aylık Simdiden Fiyatlar Icın Tesekkur Ederım

ANA MONITOR: Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 Ms 2K Pivot IPS 260 Hz

YAN MONITOR: LG UltraGear 24GN65R-B 23.8" 1 Ms Full HD Pivot IPS 144 Hz
--------------------------------------------------------------------------------
EKRAN KARTI: COLORFUL iGame GeForce RTX 5070 Ultra W OC GDDR7 192Bit (OC 12GB-V) 12GB Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı

İŞLEMCİ: AMD Ryzen 7 9800X3D 5.20 GHz AM5 96 MB V-Cache 120 W Box İşlemci

ANAKART: MSI B650M Project Zero AM5 Soket DDR5 7600(OC) MHz mATX Anakart

SIVI SOĞUTUCU: Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB ACFRE00152A İşlemci Sıvı Soğutucu

RAM: XPG 32GB (2x 16GB) 6400MHZ DDR5 Ram AX5U6400C3216G-DCLARWH

PSU: MSI MAG A850GL PCIES WHITE 850W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI

KASA: MSI MAG PANO M100R PZ White 4x120mm ARGB Fan USB 3.2 Micro-ATX Tower Gaming Kasa

M2 SSD: Samsung 990 PRO MZ-V9P1T0BW PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD

M2 SSD:Western Digital BLUE SN580 WDS500G3B0E PCI-Express 4.0 500 GB M.2 SSD

SATA SSD: SanDisk Plus SDSSDA-480G-G26 SATA 3.0 2.5" 480 GB SSD

SATA SSD: Adata Ultimate SU630 ASU630SS-240GQ-R SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD
--------------------------------------------------------------------------------
KOLTUK: Hawk Fab C5
KLAVYE: Mchose Jet75
mouse: Vxe Mad R
MOUSEPAD: Wraith Spirit Of Aim
KULAKLIK: Hyperx Cloud 3 S Wireless
GAMEPAD: GameSir Cyclone 2

Yarın bi gün üni kazanır şehir dışına gidersen yurtaki sabah akşam oyun oynayan lavuklar yüzünden seninde canın oyun çekicek. Bende evdeyken yüzüne bakmadığım pc üni kazanıp şehir dışına gidince kıymet kazandı

Yarın bi gün üni kazanır şehir dışına gidersen yurtaki sabah akşam oyun oynayan lavuklar yüzünden seninde canın oyun çekicek. Bende evdeyken yüzüne bakmadığım pc üni kazanıp şehir dışına gidince kıymet kazandı
Bunu Satıp Laptop Almayı Planlıyorum

Sebebini belirttiğin konuyu okudum satma yukarıda arkadaşın dediği gibi, birde 2 3 ay sonra 2 katı olur eminim.

Sistem canavarmış ha. Satacaksan parça parça uzun vadede sat. Kimse peşin koca sistemi ederinde almaz zarar edersin.

Satmak yerine sistemi küçültmeyi düşündün mü ramlerden birini işlemciyi ve ekran kartını satıp daha düşük modellerini almak veya Rami 2x8 yapıp işlemci ve ekran kartını satıp apuya geçmek hem elinde iyi miktar para olur hemde masa üstü bilgisayarından tamamen kurtulmamış olursun ileride yine iyi bir bilgisayara donüsturebilirsin

Sistem canavarmış ha. Satacaksan parça parça uzun vadede sat. Kimse peşin koca sistemi ederinde almaz zarar edersin.
Onun Farkındayım O Yuzden Fıyat Yardımı Istıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satmak yerine sistemi küçültmeyi düşündün mü ramlerden birini işlemciyi ve ekran kartını satıp daha düşük modellerini almak veya Rami 2x8 yapıp işlemci ve ekran kartını satıp apuya geçmek hem elinde iyi miktar para olur hemde masa üstü bilgisayarından tamamen kurtulmamış olursun ileride yine iyi bir bilgisayara donüsturebilirsin
Unıye Gececegım Icın Komple Elden Cıkartıp Uyguna Bı laptop Alıp Kalan parayıda Yatırım Yapmak Istıyorum Sebebım O

Geri