❌İndirim Bitti! 9999 TL Realme 12+ 5G 8GB 256GB

Teşekkür ederim.

Hiç sıfıra kadar kullanmadığım için benzer bir tablo çıkaramadım. Ancak gerçekten oldukça iyi. Rutin şarj alışkanlıklarımla rahat rahat kullanıyorum. Akıllı şarj ve supervooc sayesinde ne zaman şarj ettiğimi unutuyorum.

yeni bildirim geldi. android 16 ve realme ui 7.0 kullanıcılara hayırlı olsun. son buyuk guncellemeyi aldık.
Hepimize hayırlı olsun. Cihazı almadan hemen önce 2026 ilk çeyrek bilgisini paylaşmıştım. Bugün gündüz evdekilere (Onların cihazları Samsung) sizin güncellemeler geldi, bizi atladılar sanırım dedim, akşamına bize de geldi.

yeni bildirim geldi. android 16 ve realme ui 7.0 kullanıcılara hayırlı olsun. son buyuk guncellemeyi aldık.
Bende de Realme 12+ 5G var fakat bana hala daha güncelleme gelmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Betaya mı katılmıştınız yoksa stabil sürüm mü geldi acaba ? Ben de hala güncelleme gözükmüyor

Bende de Realme 12+ 5G var fakat bana hala daha güncelleme gelmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Betaya mı katılmıştınız yoksa stabil sürüm mü geldi acaba ? Ben de hala güncelleme gözükmüyor
Stabil sürüm geldi. Beta programına (Kendi adıma söylüyorum.) katılmamıştım. Muhtemelen bugün yarın size de gelir. Dilerseniz ayarlardan ara ara kontrol edin.

Stabil sürüm geldi. Beta programına (Kendi adıma söylüyorum.) katılmamıştım. Muhtemelen bugün yarın size de gelir. Dilerseniz ayarlardan ara ara kontrol edin.
ben de betada değildim.
Öncelikle iyi bayramlar dilerim. Ara ara kontrol ediyorum fakat sürekli 'Sürüm güncel' demekte. Umarım bana da güncelleme gelir daha telefonu 1 ay önce yeni almama rağmen ara ara kendi kendine SOS ekranını açmakta bu sorunu hiç yaşadanız mı acaba ?

Öncelikle iyi bayramlar dilerim. Ara ara kontrol ediyorum fakat sürekli 'Sürüm güncel' demekte. Umarım bana da güncelleme gelir daha telefonu 1 ay önce yeni almama rağmen ara ara kendi kendine SOS ekranını açmakta bu sorunu hiç yaşadanız mı acaba ?
Ben telefonu cebime çok fazla koyup çıkardığım için o oluyor. Ancak bende telefon uzaklaşırsa güvenlik aktifleşsin benzeri bir ayar açık. O yüzden zaman zaman güvenlik önlemi olarak o moda geçip yüz tanıma, parmak izini devre dışı bırakıp sos ekranına geçerek sadece ekran desen kilidine düşüyor. Güvenlik ayarlarınızı bir kontrol etmenizde fayda var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,783
Üyeler
190,804
Son üye
xlorz
Geri