Meta Quest 3S Nasıldır?

NevzatEE

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
30000
Kardeşim için ve gözlük alacağım görüşüm şuan bunu almak.Bir de bu vr gözlüklerde depolama çok önemli mi elimde ps ve bilgisayar var bunlara bağlanır mı ? bilen varsa yardım etsin.Bir de daha iyi bi model varsa önerilerinizi beklerim teşekkürler.

Mümkünse düz Quest 3 almanı tavsiye ederim. Aralarında önemli farklar var. Sebeplerini detaylı bir şekilde aşağıda linkini verdiğim konuda anlatmıştım.

Bana kalırsa depolama çok önemli değil çünkü gözlüğün kendi içerisinden oynanabilen oyunların boyutu o kadar da yüksek değil. Quest 3 kullanırken bana 128 GB fazlasıyla yeterli gelmişti. Bilgisayara kablolu veya kablosuz olarak bağlanarak Half Life: Alyx gibi yüksek depolama ve güç isteyen oyunları oynayabilirsin. Ben bilgisayara bağlarken hem kablolu hem de kablosuz şekilde kullanmıştım. Yalnız kablosuz kullanırken iyi bir performans almak istiyorsan iyi bir modem/router ile aynı odada olman gerekiyor. Playstation'a da bağlanıyor diye biliyorum ancak bizzat denemedim. Youtube üzerinden yapılışına bakmak lazım.

Geri