Meta Quest 3S Nasıldır?

NevzatEE

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
30000
Kardeşim için ve gözlük alacağım görüşüm şuan bunu almak.Bir de bu vr gözlüklerde depolama çok önemli mi elimde ps ve bilgisayar var bunlara bağlanır mı ? bilen varsa yardım etsin.Bir de daha iyi bi model varsa önerilerinizi beklerim teşekkürler.

Mümkünse düz Quest 3 almanı tavsiye ederim. Aralarında önemli farklar var. Sebeplerini detaylı bir şekilde aşağıda linkini verdiğim konuda anlatmıştım.

Bana kalırsa depolama çok önemli değil çünkü gözlüğün kendi içerisinden oynanabilen oyunların boyutu o kadar da yüksek değil. Quest 3 kullanırken bana 128 GB fazlasıyla yeterli gelmişti. Bilgisayara kablolu veya kablosuz olarak bağlanarak Half Life: Alyx gibi yüksek depolama ve güç isteyen oyunları oynayabilirsin. Ben bilgisayara bağlarken hem kablolu hem de kablosuz şekilde kullanmıştım. Yalnız kablosuz kullanırken iyi bir performans almak istiyorsan iyi bir modem/router ile aynı odada olman gerekiyor. Playstation'a da bağlanıyor diye biliyorum ancak bizzat denemedim. Youtube üzerinden yapılışına bakmak lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,694
Üyeler
189,311
Son üye
Mithra1
Geri