RTX 5070’li sistemde takılma sorunu

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar ryzen 5 7600 + rtx 5070 + 6000mHz 2x16 ramli sistem aldım ve alalı daha 2 ay olmadı şu ana kadar sorunsuz gidiyordum fakat fortnite ve valorant yükledim bu oyunlarda droplar yemeye başladım özellikle valorantı kapatsam bile bilgisayarda takılmalar yaşamaya devam ediyorum ddu ile driver sildim tekrar kurdum oyun içi tüm ayarları denedim lütfen bios um en güncelde şu an lütfen yardımcı olur musunuz

ısınma sorunu olabilir. belki termal macun falan bitmiş olabilir. onun dışında 2 aylık sistemde aklıma başka sorun gelmiyor. yakın zamanda windows güncellemesi yaptıysan onunla ilgili olabilir. bazı güncellemeler böyle sorunlar yapabiliyor. bilgisayarı ilk aldığım zamanlarda beni baya uğraştırmıştı.

Arkadaşlar ryzen 5 7600 + rtx 5070 + 6000mHz 2x16 ramli sistem aldım ve alalı daha 2 ay olmadı şu ana kadar sorunsuz gidiyordum fakat fortnite ve valorant yükledim bu oyunlarda droplar yemeye başladım özellikle valorantı kapatsam bile bilgisayarda takılmalar yaşamaya devam ediyorum ddu ile driver sildim tekrar kurdum oyun içi tüm ayarları denedim lütfen bios um en güncelde şu an lütfen yardımcı olur musunuz
droplar işlemciden kaynaklı olur genelde işlemcine bak bi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fiziksel olarak ama yazılım dan falan değil aç kasayı bak direk

Windows en son sürüm mü

evet en son sürüm ve anlamadığım şekilde ben bu problemi sadece bu 2 oyunda yaşıyorum nedir olayı çözemedim bir türlü kanser etti gerçekten

evet en son sürüm ve anlamadığım şekilde ben bu problemi sadece bu 2 oyunda yaşıyorum nedir olayı çözemedim bir türlü kanser etti gerçekten
Işlemci ısınıp güc kesiyordur sıcaklığına bi bak

Geri