Almaya karar verdiğim an stok bitti
Hocam ben kampanyalarda aramıştım böyle bişey görememiştim şimdi bakınca kampanyaya katıldım. Bende saydı. Banada 16850 tl'ye geldi şuan. Çok teşekkürler17.600 ken aldım, iş bankası e ticaret kampanyasıyla 16.850 e geldi, iş bankasıyla alacak olanların haberi olsun
Hocam aldıktan sonra mi katıldınız ? Ben aldıktan sonra katıldım da etkilemediHocam ben kampanyalarda aramıştım böyle bişey görememiştim şimdi bakınca kampanyaya katıldım. Bende saydı. Banada 16850 tl'ye geldi şuan. Çok teşekkürler
Evet hocam aldıktan sonra işcep üzerinden katıldım. Olup olmadığınıda orda 15000tl ve bayrak ikonu vardı. O 1/1 yazıyor ve bar full gösteriyor. Bende kabul ettiHocam aldıktan sonra mi katıldınız ? Ben aldıktan sonra katıldım da etkilemedi
Kontrol edince bendeki bayrak ikonu da 1/1 yapmış .Evet hocam aldıktan sonra işcep üzerinden katıldım. Olup olmadığınıda orda 15000tl ve bayrak ikonu vardı. O 1/1 yazıyor ve bar full gösteriyor. Bende kabul etti
Güle güle kullanın hocamArkadaşlar ssd sabah 10.30 gibi elime ulaştı ptt çok hızlı getirdi. SSD yi taktıktan sonra samsung magicianla doğruladım orjinal gözüküyordu ve sıfırdı. Ardından h2testw ye soktum gerçekten 4 TB mı diye ve 2 saatte tamamen 4 TB veri yazıp, yazdığı 4 TB veriyi doğruladı hiçbir problem yok. Yazma testinde kasa fanı açıkken 75 derecelerde gezindi kasayı kapattıktan sonra 62 dereceye kadar düştü. Hız değerleri olduğu gibi. Ürün tamamen orjinal. Artık benim 1 tb lık 4 yıllık ssd'yi artık kenara ayırma vaktim geldi.
Alıntıyı görüntüle