🔥İndirim Sıfır SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 18k ₺ - Garantili - Kutusuz

PttAVM Stokta hala. Ciceksepetinede gelir ama biraz fazladan satar sanırım. Tam alırken bitti :D Alamadım

Son düzenleme:
17.600 ken aldım, iş bankası e ticaret kampanyasıyla 16.850 e geldi, iş bankasıyla alacak olanların haberi olsun

17.600 ken aldım, iş bankası e ticaret kampanyasıyla 16.850 e geldi, iş bankasıyla alacak olanların haberi olsun
Hocam ben kampanyalarda aramıştım böyle bişey görememiştim şimdi bakınca kampanyaya katıldım. Bende saydı. Banada 16850 tl'ye geldi şuan. Çok teşekkürler

18bine geldi 600luk kod ile. konuyu acan ve gelen urunu test edip gonlumuzu rahatlatan tum arkadaslarin emegine tesekkur edeiyorum.

paraf 6 taksit yapiyordu fakat is bankasini kampanyasini yazan arkadaslar sayesinde kart cikardim sabah. sanalla 4 taksit yapti pesine.
suan icin eticeret 1000tl kampanyalar gorunmuyor iscepte ama sonradan da katilinabilecegi yaziyordu detaylarda, asil kart elime gecince sanirim kampanyalar gorunecektir. boylece 17k ya hakikaten kacmaz firsat oldu

Ben de 6 taksit sipariş verdim. Elimdeki 1'er TB olan m2leri de satayım madem.

Arkadaşlar ssd sabah 10.30 gibi elime ulaştı ptt çok hızlı getirdi. SSD yi taktıktan sonra samsung magicianla doğruladım orjinal gözüküyordu ve sıfırdı. Ardından h2testw ye soktum gerçekten 4 TB mı diye ve 2 saatte tamamen 4 TB veri yazıp, yazdığı 4 TB veriyi doğruladı hiçbir problem yok. Yazma testinde kasa fanı açıkken 75 derecelerde gezindi kasayı kapattıktan sonra 62 dereceye kadar düştü. Hız değerleri olduğu gibi. Ürün tamamen orjinal. Artık benim 1 tb lık 4 yıllık ssd'yi artık kenara ayırma vaktim geldi.

Ekler

• IMG_3580.webp
    IMG_3580.webp
    62.1 KB · Hit: 58
Son düzenleme:
Arkadaşlar ssd sabah 10.30 gibi elime ulaştı ptt çok hızlı getirdi. SSD yi taktıktan sonra samsung magicianla doğruladım orjinal gözüküyordu ve sıfırdı. Ardından h2testw ye soktum gerçekten 4 TB mı diye ve 2 saatte tamamen 4 TB veri yazıp, yazdığı 4 TB veriyi doğruladı hiçbir problem yok. Yazma testinde kasa fanı açıkken 75 derecelerde gezindi kasayı kapattıktan sonra 62 dereceye kadar düştü. Hız değerleri olduğu gibi. Ürün tamamen orjinal. Artık benim 1 tb lık 4 yıllık ssd'yi artık kenara ayırma vaktim geldi.
Alıntıyı görüntüle
Güle güle kullanın hocam :)

Samsungun bazı modelleri kronikti. Kendi kendine bosta yazıyordu. Güncellemeyi unutmayın düzeldi deniliyordu

Benimde elime ulaştı. İçinde windows 11 kuruluydu :D bootloaderımı biraz karıştırdı açıkcası, sonra hallettim yaklaşık bir 93 gb written data gösterdi samsung magician, büyük ihtimalle windows 11 yüzünden falan. Yarın bi arayıp sorucam merak ettim neden. Büyük bir şey değil, 17k ya gayet iyi cihaz orijinal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,489
Üyeler
189,277
Son üye
naveS3
Geri