Bu parçaları alsam anakart yanar mı ?

Rovert

80+
Reaksiyon skoru
18
Dostlar Selam msi'ın project zero serisini kullanıyorum ama intel soketli versiyon. Amd geçeceğim ve kasaya uyumlu olması adına tekrardan aynı serinin am5 soketli anakartına dönmeyi düşünüyorum. Bu işlemci bu anakartı yakar mı ? Soğutucu ise soğutabilir mi ? önerileriniz nelerdir

1772022170967.webp

Ekler

• 1772022093597.webp
    1772022093597.webp
    49.2 KB · Hit: 14
Dostlar Selam msi'ın project zero serisini kullanıyorum ama intel soketli versiyon. Amd geçeceğim ve kasaya uyumlu olması adına tekrardan aynı serinin am5 soketli anakartına dönmeyi düşünüyorum. Bu işlemci bu anakartı yakar mı ? Soğutucu ise soğutabilir mi ? önerileriniz nelerdir

Alıntıyı görüntüle
anakartı yakmaz da holy kazık 🥀

Alıntıyı görüntüle
Kasan mATX mi ? aldığın ana kart öyle , aldığın soğutucu çok pahalı bu fiyata daha iyisi vardır muhtemelen.

mATX kasa varsa önerileri yazabilir misiniz. Lcd ekranalı olsun istiyorum almışken soğutucuyu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pahalı fiyat olan hangisi hocam
şuan bulunan kasan ne tekrardan kasa almana gerek kalmayabilir.

mATX kasa varsa önerileri yazabilir misiniz. Lcd ekranalı olsun istiyorum almışken soğutucuyu

Pahalı fiyat olan hangisi hocam
Attıklarının hepsi işlemci hariç ona bir şey diyemiyorum biraz bekletip atıcam daha iyi modeller

Gigabyte B850M force
Soğutucu olarakta https://www.akakce.com/islemci-sogu...-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1036595396.html

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,196,025
Üyeler
189,961
Son üye
byiultraw
Geri