Yardım İşlemci yükte daha soğuk çalışıyor???

Hocam bu sekmede sağ üstte function switch on konumunda mı ? Eğer off ise bios ayarlarını kullanır on ise uygulama ayarını. Birde customa çekip düşük sıcaklıkta fan hızını arttırabilirsiniz eğri ile.
bir kaç ayar denedim de sonuç aynı hocam aksine sıcaklık artıyor yalnız burada cpu 38 derece yazıyor ama hwinfo falan bakınca 60 gözüküyor anlamadım
1772042625187.webp

bir kaç ayar denedim de sonuç aynı hocam aksine sıcaklık artıyor yalnız burada cpu 38 derece yazıyor ama hwinfo falan bakınca 60 gözüküyor anlamadımAlıntıyı görüntüle
Aslında 60 derecede çalışması gerektiği hızda çalışıyor sadece sıcaklık hatalı gözüküyor bende de sıcaklık 5-10 derece düşük gözüküyor bu uygulamada. Kendiniz custom kısmına alıp eğriyi biraz daha agresif yapabilirsiniz. Eğer uygulamadan yapınca değişmiyorsa biosdan deneyebilirsiniz bide. Chipset driverınız belki güncel olmayabilir ondan da kaynaklı olabilir belki. Onu güncelleyip uygulamayı tekrar kurmaya çalışın belki düzelir bende de bu şekilde düzelmişti.

Aslında 60 derecede çalışması gerektiği hızda çalışıyor sadece sıcaklık hatalı gözüküyor bende de sıcaklık 5-10 derece düşük gözüküyor bu uygulamada. Kendiniz custom kısmına alıp eğriyi biraz daha agresif yapabilirsiniz. Eğer uygulamadan yapınca değişmiyorsa biosdan deneyebilirsiniz bide. Chipset driverınız belki güncel olmayabilir ondan da kaynaklı olabilir belki. Onu güncelleyip uygulamayı tekrar kurmaya çalışın belki düzelir bende de bu şekilde düzelmişti.
denedim işe yaramadı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aio pump hızına yükte ve boşta bakar mısın
neredeyse aynı bir şey fark etmiyor
1772046169061.webp

Geri