Ryzen 7 9800x3d r23 değerlerim nasıl?

stabiliteyi bozar diyordu başka bir forumda arkadaş 200 attırmamıştı. Atmalımıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+200 mhz vereyimmi hocam
Arttırmalısın bende +200 mhz kullanıyorum bir sorun yok.
benimkinde -30 bozuyordu ama boştayken bazen donma yapıyordu onu arttırmak zorunda kaldım.

Ekler

• IMG_1926.webp
    IMG_1926.webp
    76.5 KB · Hit: 15
Hocam açıyorum ama autoda kendim değer giremiyorum neden

Auto da değiştirilmiyor
auto zaten normal haline bırak ayarı? :D

Ekler

• IMG_1929.webp
    IMG_1929.webp
    55.7 KB · Hit: 21
ben +200 -25 curve ile kulalnıyorum
Valla 2-3 gündür -30 curve optimizerde kullanıyorum bir soruna rastlamadım ısı değerlerim güzel düştü. Zaten sade valo oynuyorum, şimdi +200 verdim bakalım tekrar valo giriyorum ne fark olacak

Ai tweakerden deniyormuşum şimdi advanced kısmından amd overclocking yerinden verebildim 200 mhz

Bu şekilde ayarlar
turbo game mode sanırım render puanını düşürüyordu ona dikkat et

Msi için ayar videosu varmı beyler bende bi bakayım

turbo game mode sanırım render puanını düşürüyordu ona dikkat et
Evet onu açınca r23 de 15k lara düşüyor 23.5k dan ama önemli değil valo oynuyorum zaten işim yok çekirdekle

Msi için ayar videosu varmı beyler bende bi bakayım
Nebi akgünden izleyebilirsin

şuan curve optimizer ile -30 ve stock test attım valoda stockken valoda 68w çekerken 68 derece -30 verdiğimde ise 60w falan çekiyor 58 derece max 60 derece görüyorum

curve yokken r23 yapmadım daha önce. Şuan curve optimizer -30 da valoda falan 58 derece oynuyorum. Birde 360mm aio olsa buz gibi çalışacak sanırım
+200mhz verdim ortalama güç 60w dan 72 çıktı, ısıda haliyle ortalama 58-59 dereceden 63-64 yükseldi. Fps ortalama 720 den 790-810 lara çıktı

Son düzenleme:
Geri