Sonofthestarks
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
arkadaşlar ben malım hp victus 15 bilgisayarima bakim yapayim dedim duzgunce temizledim yumusak nazik davrandim puttyleri fazla surmem disinda bir sorun yoktu her neyse bakim bitti heatsink vs herseyi taktim baktım calismiyordu sarj almiyordu ilk basta sonrasinda bataryayi cikarip sadece sarj aletini taktim baktim yine sarj almiyor ama tik tik tik sesi geliyor surekli ve anakartin guc girisi kablosu isiniyordu sonrasinda arkadas ile puttyleri temizledik heatsinki cikardik ve bilgisayar acildi bataryada takiliydi biostan anakart vs testlerini yaptik ariza gozukmedi sonrasinda heatsink i takmaya basladik fotoğraf aticam umarim gozukur fotoğrafta gördüğünüz vidalardan soldaki boş olana geldiğimizde kivilcim cikti ufak onu hemen cikardik bilgisayar calisiyordu bu arada bir sorun olmadi her neyse suan fotograftaki gibi heatsink bilgisayar calisiyor oyun vs actim oynadim sorun yok baya kullandim ama bu neden olabilir ? anakart gitti mi bilgisayar kullanilir mi ne yapmami onerirsiniz 6 numarali vidayi takarken kivilcim cikti 4 ü denemedik suan calisiyor oyun vs actim oynadim sorun yok