VALORANT TAKILMA OLUYOR OYNANMIYOR

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
111111
ARKADAŞLAR YENİ SİSTEM KURDUM 5070 Tİ 7800X3D 16X2 32 GB 6000 30 CL RAM 1 TB SSD B850M GAMİNG ASUS ANAKART VS. SİSTEMİM VAR AMA VALO OYNARKEN TAKILMA YAŞIYORUM SÜREKLİ YOUTUBEDEN BİR ÇOK AYAR İZLEDİM DÜZELTEMEDİM NE YAPMAM GEREK.
BENİM İLK BİLGİSAYARIM HİÇ BİLGİM YOK İLK KEZ VALO OYNAMAK İSTEDİM. LOLDE DE AYNI SORUNU YAŞIYORUM FPS 240 A SABİTLİYORUM YAYINCILAR GİBİ AMA BENDE TAKILMALAR OLUYOR YİNE NE YAPMAM GEREK LÜTFEN YARDIM EDER MİSİNİZ ?

Bağlantıda önerdiklerimi harfiyen uygulayarak sistemi güncelleyin ve ince ayarlar yapın.

Sonrasında internet ISS, modem marka ve modelini de belirtin. Oyun içi takılmalar sadece sistem kaynaklı olmaz. Eğer internet altyapınız kötü veya kullandığınız modem dandikse, bu tarz şeylerin de iyileştirilmesi lazım.

LOL için kullandığınız fare Hz 1K aşıyorsa düşürün veya 1K altına da çekebilirsiniz. LOL aşırı eski ve fare Hz'inden dolayı bu tarz FPS sorunu yaşayan 4-5 kişi görmüştüm. Bazı insanlar 8K Hz fare aldım kullanayım diye düşünüyor. Ama işletim sistemi, oyunlar vb. desteklemiyor. Keza çoğu oyun 1K Hz bile desteklemiyor, daha üstü oyunlar için şu anlık en azından gereksiz diyebilirim.

2026-02-26_01-42.webp

Bağlantıda önerdiklerimi harfiyen uygulayarak sistemi güncelleyin ve ince ayarlar yapın.

Sonrasında internet ISS, modem marka ve modelini de belirtin. Oyun içi takılmalar sadece sistem kaynaklı olmaz. Eğer internet altyapınız kötü veya kullandığınız modem dandikse, bu tarz şeylerin de iyileştirilmesi lazım.

LOL için kullandığınız fare Hz 1K aşıyorsa düşürün veya 1K altına da çekebilirsiniz. LOL aşırı eski ve fare Hz'inden dolayı bu tarz FPS sorunu yaşayan 4-5 kişi görmüştüm. Bazı insanlar 8K Hz fare aldım kullanayım diye düşünüyor. Ama işletim sistemi, oyunlar vb. desteklemiyor. Keza çoğu oyun 1K Hz bile desteklemiyor, daha üstü oyunlar için şu anlık en azından gereksiz diyebilirim.

Alıntıyı görüntüle
EVE GEÇTİĞİMDE TEK TEK BAKACAĞIM TEŞEKKÜR EDERİM
İNTARNETTE SORUN OLDUGUNU SANMIYORUM TÜRKNET 1000 E 1000 KULLANIYORUM VE BU HIZLARI ALIYORUM TEST ETTİM.
SADECE İLK BİLGİSAYARIM AYAR NVDİA VS VS HİÇ BİR BİLGİM YOK OYUNLARIDA NET KAFEDE BİLDİGİM KADARIYLA OYNUYORUM ZATEN AMA BÖYLE BİR SİSTEM ALIP HEVESLE OYUNLARI EN VERİMLİ ŞEKİŞLDE OYNAYAMAMAK ÜZÜYOR BENİ

driverları kurdun değil mi ?

Geri