Whatsapp ta 2 farklı PP nasıl oluyor ?

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,665
Az önce dikkatimi çekti. Kişilerimde kayıtlı olan, onun da rehberinde kayıtlı olduğumu biliyorum, profil fotoğrafına tıkladığımda farklı bir fotoğraf oluyor. Yeni bir özellik mi , bug gibi bir şey mi ?

Valla sen öyle diyince gidip baktım öyle bişi bulamadım. İnstagram gibi bazı kişilere dağıtmıştır özellikleri. Mesela reel hesabım 1 adet koyabiliyorken oyun hesabımda bi cok çeşit koyabiliyorum.

Valla sen öyle diyince gidip baktım öyle bişi bulamadım. İnstagram gibi bazı kişilere dağıtmıştır özellikleri. Mesela reel hesabım 1 adet koyabiliyorken oyun hesabımda bi cok çeşit koyabiliyorum.
Bug gibi durmuyor ya. 2 saattir bakıyorum 😀 Görünen fotoğraf farklı, tıklayınca farklı.

Az önce dikkatimi çekti. Kişilerimde kayıtlı olan, onun da rehberinde kayıtlı olduğumu biliyorum, profil fotoğrafına tıkladığımda farklı bir fotoğraf oluyor. Yeni bir özellik mi , bug gibi bir şey mi ?
Tıklamadan önce başka resim resme tıklayınca başka resim deilmi bendede bazen oluyor pp resmini değiştirmiştir büyük ihtimalle bug.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,031
Üyeler
190,681
Son üye
ktuila
Geri