messisevdalisi
80+
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 45
Sarı sitede vesaire fiyatlar 5 civarında fiyatları normal mi?
girip sıfırına baktımSarı sitede vesaire fiyatlar 5 civarında fiyatları normal mi?
ilanların hepsi 4,5tan başlıyor pazarlık yok şaka gibiEderi en fazla 3500-4000 arası asla daha fazlasını verme.
Ergen çocuklar alsatçılık oynuyor normaldir.ilanların hepsi 4,5tan başlıyor pazarlık yok şaka gibi![]()
kesinlikle değil onun edeceği şuan 3-3500Sarı sitede vesaire fiyatlar 5 civarında fiyatları normal mi?
2. elde 2500-3000 arası ederi hadi taş çatlasın 3500. sıfırı 5800 ve taksit var yani fazlası etmezSarı sitede vesaire fiyatlar 5 civarında fiyatları normal mi?
2.el am4 artık alınmaz çok fazla fırsatçılık yapılıyor git ram parasını ver ddr5 al geç daha avantaSarı sitede vesaire fiyatlar 5 civarında fiyatları normal mi?
Güzel işlemci ama 2. el olarak kesinlikle alınmaz 1-2 lira fazla (1-2 lira altı yok gibi ama) verip sıfırını alırsan.Sarı sitede vesaire fiyatlar 5 civarında fiyatları normal mi?
kafayı yemişler kanka hayal dünyasında yaşıyorlarSarı sitede vesaire fiyatlar 5 civarında fiyatları normal mi?
normal değil sırf bu yüzden i5 14400f aldım 5 e 6 ya da ddr4 z790 D aldım geçtim am5 sarmadı diyeSarı sitede vesaire fiyatlar 5 civarında fiyatları normal mi?