MATX beyaz akvaryum fanlı ve psulu kasa önerisi bütçem 5-8 k

mATX beyaz, akvaryum, fanlı ve psulu kasa önerisi bütçem 5-8 k
Sistem:
9060xt 16GB
9700x
Colorful Battle-Ax B650M WiFi V-15

Bütçeni Zorlar Ama İleriye Dönük Sağlam Bir PSU İle Kullanırsın En Azından .

Bütçeni Zorlar Ama İleriye Dönük Sağlam Bir PSU İle Kullanırsın En Azından .
High power kaliteli mi hocam 750w modelini alsam işimi görür mü? Yeni Kasa topluyorum da

pardon konu sahibiymiş, bende başkası yanıt verdi sandı kardeşim kusura bakma dün kaydolunca
sıkıntı yok reis eyvallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla şahsen ben 3 e de almam markayı sevmemek ayrı çin malı da almak ne kadar mantıklı fanların ömrü ne kadar olur 3500e lianli vector v100r aldım incehesaptan bunu katlar

hesabı dün açılmış geçen yetkilinin biri fake hesabi barbarianking ti ondan emin olamazsın :D
söylediğiniz kasa 5k fanlı hali fansız kasa alıp 3-5 k fana para harcamak ta istemiyorum 3kya 7 tane argb fanlı kasa yok herhangi bir yerde görüntüsü de çok hoşuma gitti tek parça camdan dolayı psu için bende atom bilişime güvenmem de kasa da ne sıkıntı olabilir ki

Son düzenleme:
valla şahsen ben 3 e de almam markayı sevmemek ayrı çin malı da almak ne kadar mantıklı fanların ömrü ne kadar olur 3500e lianli vector v100r aldım incehesaptan bunu katlar

hesabı dün açılmış geçen yetkilinin biri fake hesabi barbarianking ti ondan emin olamazsın :D
ben olsam bende vector alırdım :D ama fiyat farkı var 1 kuruş arttıramayacak insan bile olabilir. 3k ya çok güzel kasa bence.

ben olsam bende vector alırdım :D ama fiyat farkı var 1 kuruş arttıramayacak insan bile olabilir. 3k ya çok güzel kasa bence.
vector de iyi kasa ama 5k ve 4 fanı var ekstra fana para vermek istemiyorum o yüzden dragos cazip geliyor

sıkıntı yok reis eyvallah

söylediğiniz kasa 5k fanlı hali fansız kasa alıp 3-5 k fana para harcamak ta istemiyorum 3kya 7 tane argb fanlı kasa yok herhangi bir yerde görüntüsü de çok hoşuma gitti tek parça camdan dolayı psu için bende atom bilişime güvenmem de kasa da ne sıkıntı olabilir ki
yo gayette fanlı aldım kanka 3 reverse 1 egzoz

vector de iyi kasa ama 5k ve 4 fanı var ekstra fana para vermek istemiyorum o yüzden dragos cazip geliyor
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...li-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1157921364.html 4299 gaming gecesinde düşebilir belki ben normal aldım indirim varmış

4 fan yeterli olur mu ekstra fan gerekmez mi sence
yok gerekmiyor işlemci 22 derece ekran kartı 60 geçmiyor hotspotu 58 i geçmiyor pöfür pöfür esiyor kule tipi takarsam da 33 derece işlemci

4 fan yeterli olur mu ekstra fan gerekmez mi sence
yazında fan hızını artırıp vantilatör olarak kullanmayı planlıyorum hatta

atx ama matx de destekliyor

yok gerekmiyor işlemci 22 derece ekran kartı 60 geçmiyor hotspotu 58 i geçmiyor pöfür pöfür esiyor kule tipi takarsam da 33 derece işlemci

yazında fan hızını artırıp vantilatör olarak kullanmayı planlıyorum hatta
eyvallah

indirimde 3500 demiş ya arkadaş o fiyatı için alırım dedim 5k vermem ben vectore.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,368
Üyeler
190,557
Son üye
fmsy
Geri