❌İndirim Bitti! Realme C75 128 GB 7.999TL

Hakettiği fiyatın zaten çok çok üstünde bir de indirim gibi satıyor hala bunu firmalar. Kayıtlı 2. el telefon daha iyi olur bu bütçeye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1772119715956.webp

Şimdi baktım taksitte yokmuş üründe, bu fiyata kim niye alsın diyoruz ama birileri alıyor muhakkak ki hala bu fiyatlara satılabiliyor

Hakettiği fiyatın zaten çok çok üstünde bir de indirim gibi satıyor hala bunu firmalar. Kayıtlı 2. el telefon daha iyi olur bu bütçeye
Olabilir dediğiniz gibi hocamda 8gb ramli herhangi sıfır telefon 6dan başlıyor zaten. Bu fiyata sıfır daha iyi bir seçenek yok gibi varsada ben bilmiyorum telefonlardan aşırı anlamam.

Alıntıyı görüntüle
Şimdi baktım taksitte yokmuş üründe, bu fiyata kim niye alsın diyoruz ama birileri alıyor muhakkak ki hala bu fiyatlara satılabiliyor
Taksit olamaz zaten yasal değil.(amazon bazen yapıyor ama kural kuraldır.)

Taksit olamaz zaten yasal değil.(amazon bazen yapıyor ama kural kuraldır.)
12.000TL ve altı cep telefonlarına taksitte sınırlama yok diye biliyorum, yasa değişti mi?

Bunun fiyatı iyiymiş bu arada değerlendirilebilir.

Son düzenleme:
Fiyatı güzel düşmüş geldi bana, satıcı Teknosa telefonda NFC'de var. Bu fiyata değerlendirebilir diye düşünüyorum.
İşlemci sınıfta kaldı , dayanıklılık magic 8 lite ın bir tık altı , batarya 6 bin sayalım , kameralar ortalama altı , ai desteği yok , 8 bin yerine 6500 tl satılsaydı alınırdı , realme 12 + bu fiyata satılsa iyi olurdu

Bunun fiyatı iyiymiş bu arada değerlendirilebilir.
Casper yazılımı kusurlu , realme daha iyi , türk firma diye kötülemiyorum ama gerçek bu

Casper yazılımı kusurlu , realme daha iyi , türk firma diye kötülemiyorum ama gerçek bu
Doğrudur, şahsen ben ikisini de almam. Nothing, Honor, Vivo ve Samsung harici marka kullanmıyorum.

Doğrudur, şahsen ben ikisini de almam. Nothing, Honor, Vivo ve Samsung harici marka kullanmıyorum.
Şİmdi başta 3 tekel vardı : samsung , nokia , apple , şimdi ise : Samsung , iphone , honor , vivo , iqoo , asus , msi , nothing , xiaomi , huawei , one plus , oppo , google . Realme ise transsion üreticilerinden daha iyi takribi 2030 da tekeller arasında olacaktır hata yapmazssa , şu an almak mantıklı mı ? , fiyatı ucuzsa alınır , ben misal ekonomik gücüm yetmediği için yarın infinix note 60 pro 15 bin tl fiyata yada altı çıkarsa alıcam , şu an a52 kullanıyorum cihazın değişmeyen parçası kalmadı 3 yılda

Anne babaya alınır. Onun dışında 8000 e Redmi note 13 pro 5g alırsınız (Kaçak)

Alıntıyı görüntüle
telefonlarda hiç taksit olmuyor zaten , bir de 9500 tl altına öğrencilere vergisiz telefon olarak ideal bence pek bir seçenek yok çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,719
Üyeler
189,914
Son üye
coderift
Geri