Alpha45
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 737
Fiyatı güzel düşmüş geldi bana, satıcı Teknosa telefonda NFC'de var. Bu fiyata değerlendirebilir diye düşünüyorum.
Olabilir dediğiniz gibi hocamda 8gb ramli herhangi sıfır telefon 6dan başlıyor zaten. Bu fiyata sıfır daha iyi bir seçenek yok gibi varsada ben bilmiyorum telefonlardan aşırı anlamam.Hakettiği fiyatın zaten çok çok üstünde bir de indirim gibi satıyor hala bunu firmalar. Kayıtlı 2. el telefon daha iyi olur bu bütçeye
Taksit olamaz zaten yasal değil.(amazon bazen yapıyor ama kural kuraldır.)Hakettiği fiyatın zaten çok çok üstünde bir de indirim gibi satıyor hala bunu firmalar. Kayıtlı 2. el telefon daha iyi olur bu bütçeye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Şimdi baktım taksitte yokmuş üründe, bu fiyata kim niye alsın diyoruz ama birileri alıyor muhakkak ki hala bu fiyatlara satılabiliyor
12.000TL ve altı cep telefonlarına taksitte sınırlama yok diye biliyorum, yasa değişti mi?Taksit olamaz zaten yasal değil.(amazon bazen yapıyor ama kural kuraldır.)
İşlemci sınıfta kaldı , dayanıklılık magic 8 lite ın bir tık altı , batarya 6 bin sayalım , kameralar ortalama altı , ai desteği yok , 8 bin yerine 6500 tl satılsaydı alınırdı , realme 12 + bu fiyata satılsa iyi olurduFiyatı güzel düşmüş geldi bana, satıcı Teknosa telefonda NFC'de var. Bu fiyata değerlendirebilir diye düşünüyorum.
Casper yazılımı kusurlu , realme daha iyi , türk firma diye kötülemiyorum ama gerçek buBunun fiyatı iyiymiş bu arada değerlendirilebilir.
Doğrudur, şahsen ben ikisini de almam. Nothing, Honor, Vivo ve Samsung harici marka kullanmıyorum.Casper yazılımı kusurlu , realme daha iyi , türk firma diye kötülemiyorum ama gerçek bu
Şİmdi başta 3 tekel vardı : samsung , nokia , apple , şimdi ise : Samsung , iphone , honor , vivo , iqoo , asus , msi , nothing , xiaomi , huawei , one plus , oppo , google . Realme ise transsion üreticilerinden daha iyi takribi 2030 da tekeller arasında olacaktır hata yapmazssa , şu an almak mantıklı mı ? , fiyatı ucuzsa alınır , ben misal ekonomik gücüm yetmediği için yarın infinix note 60 pro 15 bin tl fiyata yada altı çıkarsa alıcam , şu an a52 kullanıyorum cihazın değişmeyen parçası kalmadı 3 yıldaDoğrudur, şahsen ben ikisini de almam. Nothing, Honor, Vivo ve Samsung harici marka kullanmıyorum.
11 bine m8 pro var yurt dışıAnne babaya alınır. Onun dışında 8000 e Redmi note 13 pro 5g alırsınız (Kaçak)
telefonlarda hiç taksit olmuyor zaten , bir de 9500 tl altına öğrencilere vergisiz telefon olarak ideal bence pek bir seçenek yok çünküHakettiği fiyatın zaten çok çok üstünde bir de indirim gibi satıyor hala bunu firmalar. Kayıtlı 2. el telefon daha iyi olur bu bütçeye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Şimdi baktım taksitte yokmuş üründe, bu fiyata kim niye alsın diyoruz ama birileri alıyor muhakkak ki hala bu fiyatlara satılabiliyor
3000 oynuyor yoksa dediğin doğru11 bine m8 pro var yurt dışı
nerede satılıyorAnne babaya alınır. Onun dışında 8000 e Redmi note 13 pro 5g alırsınız (Kaçak)
nerede satılıyor11 bine m8 pro var yurt dışı