❌İndirim Bitti! Realme C75 128 GB 7.999TL

nerede satılıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nerede satılıyor
Kaçak telefon satan yerlerde bulabilirsin. Ben 2 aylık cihaz buldum kayıtlı sorunsuz 6800 olur dedi 6500 e alırım. Letgoyu felan kurcalarsan çıkar önüne 0 lar da

nerede satılıyor

nerede satılıyor
Kaçak telefon satan yerlerde bulabilirsin. Ben 2 aylık cihaz buldum kayıtlı sorunsuz 6800 olur dedi 6500 e alırım. Letgoyu felan kurcalarsan çıkar önüne 0 lar da

Yok lan google a , xiaomi suudi arabistan fiyat yaz m8 pro 1150 sar kuponla 1000 sar a düşüyor

nerede satılıyor

nerede satılıyor
Dm den attım sana 2 yıl global garantili a kalite üretilmiş cihazların satıldığı resmi siteyi , misal bizdekiler b kalite karşılaştırma yaptığında çıkıyor ortaya zaten

Yok lan google a , xiaomi suudi arabistan fiyat yaz m8 pro 1150 sar kuponla 1000 sar a düşüyor

Dm den attım sana 2 yıl global garantili a kalite üretilmiş cihazların satıldığı resmi siteyi , misal bizdekiler b kalite karşılaştırma yaptığında çıkıyor ortaya zaten
İlginç nasıl geliyor asıl soru

11bine m8 pro'nun satıldığı herhangi bir link varsa at foruma yararlansın millet

1000 sar 11.700 yapıyor. çankayada 13500e satıyorlar m8 proyu. 1800 liraya arabistana git-gel uçak bileti varsa onu da atabilirsin gezmiş oluru
atım kral dm den atıcam ban yeriz şimdi , çankaya da satılan ın orjinal global garantisi varsa ordan al derim ama arabistan dan alırsan tatil yapmış olursun hemde cihazın olur diye attım

Son düzenleme:
Bana da atsana hocam linki benim telefonda kafayı yemek üzere idaretenlik bir şey almam gerekebilir yakın zamanda.
hemşerim xiaomi suudi arabistan ın resmi sitesini esas aldım , cihaz garantili olduğu için , hem de tatil yaparsan 3 günlük tatil dahil 20 bin tl ye git gel yaparsın , atarım ayıpsın

Olaya bak telefon almak için yurtdışına gidiyoruz (Avrupa bizi kıskanıyor)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,648
Üyeler
192,445
Son üye
updrago
Geri