🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ölçüleri ikisinin de aynı bu sefer beyazı denemek istedim acaba aldığım bu MSİ MPG850GS bu kasaya uyup uymadığını nerden öğrenebilirim? Yardımcı olur musunuz?
Uyumluluk sorunu olmaz sanmıyorum. Biraz daha büyük bir kasa alıp ömürlük kullanmak istiyorum ama çok pahalı kasalar be. Bu kasayı da o yüzden çekmedim. Benim de yeni bir kasaya ihtiyacım var.

Uyumluluk sorunu olmaz sanmıyorum. Biraz daha büyük bir kasa alıp ömürlük kullanmak istiyorum ama çok pahalı kasalar be. Bu kasayı da o yüzden çekmedim. Benim de yeni bir kasaya ihtiyacım var.
Malum akvaryum kasalar popüler ben de bir tık basık gibi duran büyük olmayan bir kasa alayım dedim ve tam aradığım ölçülerde. Fiyatı da ok bence.

hocam benim iade ettiğm büyük ihtimalle 23 de kabul edildi iadem şimdi de stoğa düşmüş bence o kartla hiç uğraşma bazen 1000tl bazen 800tl kupon oluyor onlar depoya asus prime düşerse onu al 46 civarına gelir gigabayt 88 fanda 82 derece oluyordu bende asus prime jelatin üzerinde olmasına rağmen oyunlarda full yükte 65 furmark 70 derece fanlar da 55-60 değişiyor çok ses de yok ama sen bilirsin
Gigabyte tam yükte kaç watt çekiyordu hocam? Inno3D ssf var tam yükte yüzde 60 fanla 75'i geçmiyor çünkü 300w limit ile geliyor kart. Aynı boyutta hemen hemen muhtemelen gigabyte kartın fabrikasyon montajında sıkıntı vardır.

Alıntıyı görüntüle

Vallahi yakaladım nolur iptal yemesin yalvarıyorum
Kargoya verilmiş kart. Güzel haber DHL ile gelecek kargo ve DHL'den kargoyu getiren çocukla kanka gibiyiz :D çok fazla bana kargo getirdiği için. Rica edicem 1-2dk beklemesine yanında kontrol edicem çalışmasına engel ciddi bir hasar var mı diye. Var ise tutanak tutturucam.

1772280383805.webp

Kargoya verilmiş kart. Güzel haber DHL ile gelecek kargo ve DHL'den kargoyu getiren çocukla kanka gibiyiz :D çok fazla bana kargo getirdiği için. Rica edicem 1-2dk beklemesine yanında kontrol edicem çalışmasına engel ciddi bir hasar var mı diye. Var ise tutanak tutturucam.

Alıntıyı görüntüle
Tutanak vs tutturmana gerek yok koşulsuz şartsız iade hakkın var.

Alıntıyı görüntüle
esir etme adamı boşuna :D 30 gün koşulsuz şartsız iade

• Beğen
Reaksiyonlar: Aydi

Alıntıyı görüntüle
amazon pcbsi sökülmüş kartı iade almış firma sorun yaratmazlar iade de hele ki depo ürünüyse

Tutanak vs tutturmana gerek yok koşulsuz şartsız iade hakkın var.
Var da garantiye oynamak ekstra tedbir almak çok mantıklı geldi, yalnız harbiden pcbsi sökülmüş kart gelse ne gülerim ya :D Ama bana denilen ürünleri test edip gönderiyorlar.

Kutuyu teslim aldığınız andan açtığınız ana kadar kadar kesintisiz videoya alın. Tutanak vs amzn için gereksiz.

Var da garantiye oynamak ekstra tedbir almak çok mantıklı geldi, yalnız harbiden pcbsi sökülmüş kart gelse ne gülerim ya :D Ama bana denilen ürünleri test edip gönderiyorlar.
o fiyata çok iyi almışsınız gelince fotoğraf bekliyoruz.

Buraya güncelleme geçicem sorun değil de valla felaket heyecanlıyım PCB'siz kart gelir ihtimaline bile hazırladım kendimi. Her şey olabilir artık.
kolay gelsin işin çok senin yeni psu yeni kasa yeni fanlar :D 2 radyatörü zaptetmek mesele kasa içinde

Geri