🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

A tier bir ürünün daha ne kadar iyisine gerek var? bir sorunu olmadıktan sonra fiyat açısından gayet iyi bir ürün bence :) internette adına hiçbir şikayette okumadım. Dediğim gibi A tier bir ürün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siz hiç olumsuz bir şey okudunuz mu bu ürün hakkında?
Yüzde 15 6800 lira iptal etme zamanı geldi siparişi

Ne farkları var hocam?

ettim ama ne zaman edililr allah bilir

tamamdır siparişi geçtim diğeri için de iptal talep ettim daha kargolanmadı daha zaten. https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-coreliquid-e240-white-240mm-islemci-sivi-sogutucusu.html buna ne dersin r7 7800x3d için?

Daha güncel versiyonu yeni ekran kartı power connectorunden 2 tane var bir işine yarar mı bilmiyorum kapasitörleri daha iyi fanı değişik birde
riske değmez kral hemen hemen aynı fiyattalar. iptal ettim söylettim dediğin gibi daha güncel ve çok sessiz çalışıyormuş. iyi oldu denk geldiği

Daha güncel versiyonu yeni ekran kartı power connectorunden 2 tane var bir işine yarar mı bilmiyorum kapasitörleri daha iyi fanı değişik birde
https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-coreliquid-e240-white-240mm-islemci-sivi-sogutucusu.html soğutucu olarak tavsiye eder misin r7 7800x3d için?

tamamdır siparişi geçtim diğeri için de iptal talep ettim daha kargolanmadı daha zaten. https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-coreliquid-e240-white-240mm-islemci-sivi-sogutucusu.html buna ne dersin r7 7800x3d için?
Ben msi c240 almıştım ilk sistemi topladığımda hiç memnun kalmadım vızır vızır pompa sesi geliyordu daha sonra garantiye yolladım o arada lian li galahad 2 sl infinity LCD aldım çok memnunum ama çok pahalı o kadar para vermeye gerek yok. MSI sonradan daha düzgün modeller çıkardılar ama ben denemedim yanlış yönlendirmiyim.
Sonradan ekleme: 360tan aşağı sıvı soğutma alma bence.

Kararınızı vermişsiniz hocam hayırlı olsun. Benim gözümde at ile eşek ikisi de yükü çekecek veya gideceğim yere götürecek beni evet ama aynı ücreti ödeyeceksem atı tercih ederdim. İyi günlerde kullanın.

Kasa uyumluluğu ve maddi imkanınız göre hocam.

1772138687193.webp

Vallahi yakaladım nolur iptal yemesin yalvarıyorum

23 Mart yazıyor bekleyeceğim mecbur, kart dfaha gelmeden ben ilk taksidini ödicem.

Kararınızı vermişsiniz hocam hayırlı olsun. Benim gözümde at ile eşek ikisi de yükü çekecek veya gideceğim yere götürecek beni evet ama aynı ücreti ödeyeceksem atı tercih ederdim. İyi günlerde kullanın.

Kasa uyumluluğu ve maddi imkanınız göre hocam.
teşekkür ederim olabildiğince en az ses yapan coil whine vs olmayanı tercih etmek istedim. Kasa olarak da bugün bunu aldım acaba uyuyor mu biliyor musunuz? ASUS A32 PLUS TG

Neden RTX 6090 çıktığında gönderecekler acaba kartı? Yurt dışı depodan mı gelecek bu nedir hocam :D
Vallahi ben de bilmiyorum da Amazon'a güvenim tam ya 3. parti bir satıcı olsa Amazon'da kesin iptal ederdim de Amazon'un hiç göndermemezlik yaptığını görmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,134
Üyeler
189,563
Son üye
MbaBrky
Geri